Canon: skenery s podporou mobilních zařízení a cloudu - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Canon: skenery s podporou mobilních zařízení a cloudu

7. listopadu 2012, 21.17 | Canon představil CaptureOnTouch Mobile, bezplatnou aplikaci pro Apple iOS a Android zařízení, která spolu s novými Wi-Fi skenery umožňuje přímé skenování do cloudových aplikací a sdílení dokumentů, kompaktní skener imageFORMULA DR-C125W s integrovanou Wi-Fi umožňující bezdrátové skenování do chytrých telefonů, tabletů a počítačů a Wi-Fi jednotku WU10 jako volitelný doplněk pro přenosné skenery Canon.

Nová řešení pro snímání dokumentů umožňují mobilním a vzdáleným pracovníkům i zaměstnancům v kancelářích nebo v obchodech zachytit dokumenty přímo ze svých Apple iOS a Android zařízení a okamžitě je sdílet v cloudových aplikacích, nebo je přímo odeslat do předdefinovaného kancelářského workflow. Společnosti všech velikostí tak mohou zachytit, zpracovat a sdílet data přímo z místa, kde byly získány.

 

Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director, Canon Europe, o nových produktech řekl: „Chytrá zařízení s připojením k internetu jsou stále populárnější. Analytici společnosti IDC předpovídají, že jich celosvětově bude v roce 2013 téměř 1,4 miliardy a podle analýz jejich rozšíření výrazně ovlivňuje způsoby práce. Mnoho zaměstnanců si nosí svá mobilní zařízení do práce a využívá celou řadu funkcí, které jejich chytré telefony nebo tablety nabízí bez ohledu na to, kde se právě nachází. Nová skenovací řešení Canon byla navržena tak, aby podpořila tento trend. Nová řešení pro snímání dokumentů pomáhají uživatelům skenovat dokumenty přímo do cloudu z poboček, od klientů, z domácích kanceláří nebo z cest. Díky tomu mohou zaměstnanci efektivněji sdílet informace okamžitě z místa, kde je získali. To v konečném efektu znamená zkrácení doby pro zpracování a umožňuje firmám dodávat své služby rychleji.“

 

CaptureOnTouch Mobile

 

CaptureOnTouch Mobile je bezplatná aplikace pro Apple iOS a Android zařízení, která uživatelům umožňuje skenovat a bezdrátově odesílat dokumenty na chytré telefony a tablety ze skenerů Canon. Prostřednictvím aplikace mohou uživatelé okamžitě sdílet dokumenty na oblíbených cloudových službách, jako jsou například Evernote nebo Google Drive. Aplikace podporuje kvalitní snímání obrazu a oboustranné barevné skenování, zároveň obsahuje pokročilé funkce, jako je automatická detekce velikosti dokumentu, korekce sklonu a vymazání prázdné stránky.

 

Apliakce CaptureOnTouch Mobile bude dostupná od poloviny listopadu 2012 a bude možné ji stáhnout z App Store (iOS) nebo Google Play (Android).

 

Canon imageFORMULA DR-C125W

 

Canon imageFORMULA DR-C125W

 

Mimořádně kompaktní skener dokumentů navazuje na úspěšný model imageFORMULA DR-C125, první skener s vertikální J dráhou dokumentu, který v porovnání s ostatními skenery ve své třídě nabízí výraznou úsporu místa.

 

Model DR-C125W je první generací skenerů Canon se zabudovanou Wi-Fi jednotkou, takže uživatelé mohou skenovat dokumenty bezdrátově do chytrých telefonů nebo tabletů, stačí mít nainstalovanou aplikaci CaptureOnTouch Mobile. Aplikace umožňuje zaměstnancům posílat dokumenty do firemního workflow, sdílených složek a populárních cloudových aplikací přímo ze svého mobilního zařízení.

 

Skener imageFORMULA DR-C125W je možné sdílet v kanceláři s ostatními zaměstnanci v týmu nebo oddělení a integrovat jej do existující firemní Wi-Fi sítě. Uživatelé se také mohou připojit a skenovat ze svých notebooků nebo stolních počítačů přes ISIS/TWAIN aplikace prostřednictvím Canon Scanner Wireless Connection Utility.

 

Nový skener převzal mnoho funkcí z DR-C125, má vylepšenou funkci vyrovnání sklonu, která pro přesnější výsledky narovnává stránky na základě analýzy úhlu a obsahu dokumentu současně.

 

Canon WU10

 

Canon WU10

 

Nová Wi-Fi jednotka je příslušenství k přenosnému skeneru imageFORMULA P-215 a umožňuje využít Wi-Fi funkce pro rychlé a kvalitní oboustranné skenování na cestách, v kanceláři nebo doma. Díky ní mohou mobilní zaměstnanci bezdrátově, rychle, pohodlně, odkudkoli a kdykoli skenovat dokumenty do svých mobilních zařízení nebo notebooků. Maximální mobilitu zajišťuje integrovaná baterie, která poslouží i jako zdroj pro skener, tím pádem odpadá potřeba externího zdroje napájení. Na jednu nabitou baterii je možné naskenovat až 400 barevných dokumentů.

 

Canon imageFORMULA DR-C125W i Wi-Fi jednotka Canon WU10 jsou dostupné na většině prodejních míst Canon a u prodejců v celé Evropě.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Skenery  

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: