Bose představuje nový, působivý způsob ozvučení velkých místností - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Bose představuje nový, působivý způsob ozvučení velkých místností

15. února 2017, 19.47 | Společnost Bose přichází s konceptem, který umožňuje využít současně dva bezdrátové systémy SoundTouch 10 k mohutnému a velmi působivému stereo ozvučení velkého obývacího pokoje.

 

 Tímto krokem dále rozšiřuje svou koncepci malých designových reproduktorů s legendárním velkým zvukem.

    

Společnost BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose pro Českou republiku a Slovensko, představuje nové řešení ozvučení velkých místností s využitím dvou malých audiosystémů SoundTouch 10. Komplexnost, kvalita reprodukce i hlasitost výsledného zvuku překvapí každého posluchače.

Působivého stereo ozvučení pomocí dvou malých mono audiosystémů je dosaženo bezdrátovým propojením dvou samostatných reproduktorů SoundTouch 10. Toto spojení zajištuje nová verze aplikace Bose SoundTouch pro mobilní telefony se systémem Android nebo iOS. Sada se od té chvíle stává pomyslně jedním komponentem, který lze dále prakticky neomezeně kombinovat s dalšími reproduktory SoundTouch v rámci bytu nebo domu pro komplexní ozvučení celého prostoru. Toto řešení mohou využít noví zákazníci, ale také všichni, kteří již vlastní jeden nebo více zařízení SoundTouch 10.

 

Bose

 

Na zvuk Bose, který se stal pro mnoho lidí jistou formou závislosti, jsem zvyklý. Přesto mě zvukově stereo komplet dvou reproduktorů SoundTouch 10 v pozitivním smyslu neskutečně překvapil. Ale o tom se nedá mluvit, to musí člověk slyšet," říká David Hilpert, odborník na audio instalace a produktový manager Bose ve společnosti BaSys.

 

Bose

 

Propracovaný systém ozvučení domácnosti

Celé řešení vychází ze samotného konceptu SoundTouch, jenž označuje rodinu produktů, která nabízí nejjednodušší možné řešení bezdrátového rozvodu hudby po bytě či domě s ovládáním pouhým dotykem displeje chytrého telefonu. Zvolte si jednotlivé komponenty SoundTouch, zapojte je v různých místnostech v dosahu vaší heslem zabezpečené Wi-Fi do elektrické sítě, nainstalujte si aplikaci do mobilního telefonu a během deseti minut máte vyřešen rozvod hudby v celém prostoru. Bezdrátově bez ztráty kvality můžete od té chvíle přehrávat hudbu z populárních internetových hudebních služeb jako Spotify, Deezer, iTunes a dalších, s využitím BlueTooth také bezdrátově z telefonu či počítače, nebo zvolit nahrávky z centrálního domácího úložiště. Chcete poslouchat v každé místnosti jiný hudební podkres, nebo si jedním poklepáním na displej aktivovat časově synchronizované přehrávání ve všech místnostech? To je jen na vás. Ovládat přehrávání mohou všichni členové domácnosti ze svých chytrých telefonů.

 

Pro komplexní ozvučení lze takto kombinovat nejen všechny přenosné reproduktory SoundTouch, ale také luxusní audiosystémy pro domácí kino Bose Lifestyle 600 a 650, které tuto technologii podporují. Komplexnost řešení demonstruje i speciální SoundTouch adaptér, jenž umožňuje do konceptu bezdrátového rozvodu hudby od společnosti Bose začlenit i stávající, v domácnosti již instalované hudební aparatury třetích značek.

 

Bose

 

Tip pro dosažení ještě lepšího zvuku

I tyto malé audiosystémy SoundTouch 10 využívají původní myšlenky odrazu zvuku od stěn, kterou světu představil na konci šedesátých let minulého století profesor elektrotechniky, doktor Amar Bose. Pro tyto účely mají na zadní straně vestavěn speciální zvukovod, který využívá zpětných kmitů reproduktoru. Ještě lepšího zvukového podání a výraznějších basů dosáhnete proto umístěním audiosystému SoundTouch 10 před stěnu nebo roh místnosti.

Audiosystémy SoundTouch 10 jsou na trhu v bílém a černém provedení, což umožňuje sladit celkový design místnosti. Nová verze aplikace Bose SoundTouch je k dispozici zdarma ke stažení. Doporučená cena jednoho reproduktoru je 6 290 Kč a u příležitosti uvedení nového konceptu je na trhu omezené množství sady dvou těchto zařízení za cenu 10 990 Kč.

 

Zdroj: Bose

 

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: