Bizardní okolnosti tragické smrti - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Bizardní okolnosti tragické smrti

20. prosince 2000, 00.00 | Pracovnice společnosti Hewlett-Packard pravděpodobně spáchala sebevraždu skokem z letadla.

Vánoce jsou svátky klidu a míru, přesto ve spojení s koncem roku představují pro řadu lidí období obrovského stresu, jehož východiskem může být až opravdu nejkrajnější řešení.

Velmi tragicky ukončila podle uveřejněné tiskové zprávy svůj život v minulém týdnu pracovnice společnosti Hewlett-Packard. 31 letá Němka Elisabeth Otto ukončila svůj život skokem z letadla HP, které pravidelně dopravuje zaměstnance v Kalifornii mezi městy Roseville a San Jose.


Ilustrační foto: DeHavilland DHC-6-300

Podle předběžného vyšetřování FBI představoval skok z výšky 2000 stop pravděpodobně sebevraždu. Řada okolností této tragické smrti je ale stále nevyjasněna. Pracovnice HP letěla letadlem kanadské výroby DeHavilland DHC-6-300 spolu s dalšími čtyřmi cestujícími a dvěma piloty. Krátce po odletu muselo letadlo zpátky přistát kvůli kontrolce, která pilotům signalizovala neuzamčení dveří. Po zajištění dveří letadlo opět odstartovalo. Podle první tiskové zprávy pak Elisabeth Otto pouze při druhém odletu v letadle chyběla, při pozdějším vyšetřování se však zjistilo, že krátce po druhém vzletu se dveře v letadle opět otevřely a podle svědectví žena z letadla vyskočila. Podle Associated Press byli ale pasažéři natolik rozrušení, že informovali policii až po přistání v San Jose, tj. přibližně po 45 minutách letu.

Podle tiskové zprávy HP byla žena následně nalezena mrtvá v místech odpovídající jejímu skoku z letadla. Citovaná zpráva z Associated Press přinesla také vyjádření FBI, které vyloučilo mechanickou poruchu letadla a událost striktně označila za nehodu nebo sebevraždu.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Go verze  

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: