Bezplatná publikace o nosičích reklamy - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Bezplatná publikace o nosičích reklamy

2. srpna 2001, 00.00 | Vydavatelství Svět tisku vydalo novou publikaci z řady Praktický rádce, kterou si můžete bezplatně vyžádat.

Vydavatelství odborného měsíčníku Svět tisku vydává mimo běžného odborného měsíčníku nepravidelně také sešity nazvané obecně Praktický rádce. Každá edice se věnuje jinému tématu a obecně je cílena na čtenáře, kteří se s danou problematikou střetávají jako zákazníci a nemají zde většinou hlubší vědomosti. Této skupině je přizpůsobena i jazyková stránka textu - používání odborných výrazů je omezeno na nejmenší ještě únosnou míru, která umožní pochopení souvislostí i laikovi.

Nosicě reklamyNejnovější publikace má název Nosiče reklamy a na 32 stranách formátu A4 popisuje možnosti, ceny a technologie výroby nejrůznějších produktů, které dnes slouží jako nosiče reklamy - tedy nejčastěji různé 3D předměty, ale i velkoformátové tiskoviny, řezaná reklama nebo relativně nový personalizovaný tisk. Celá publikace, jejíž součástí je také např. oborový adresář, je vytištěna barevně na křídovém papíře, sešitá praktickou vazbou V1 s očkem.

Nejvíce stran je v publikaci věnováno 3D reklamě. Na 14 stranách jsou zde popsány dnes nejčastěji používané předměty, příslušné výrobní technologie a především také přibližné ceny, za které lze tyto předměty pořídit. Další kapitola se v publikaci věnuje velkoformátovým nosičům, kde se čtenáři dozví např. za jakých podmínek se vyrábí billboard či třeba reklamní koberec. Kapitola věnovaná řezané reklamě představuje jednak užití různých druhů fólií, ale také používané pracovní postupy a ceny řezané reklamy. Poslední kapitolou rádce jsou informace věnované personalizované reklamě. Ta přináší zejména různé praktické ukázky produktů, které se touto technologií dají dnes vytvářet.

Praktický rádce si můžete bezplatně vyžádat na této adrese.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Go verze  

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: