Barevné multifunkční zařízení za 18 990 Kč? - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Barevné multifunkční zařízení za 18 990 Kč?

22. února 1999, 00.00 | Společnost Xerox představila WorkCentre 450cp, multifunkční zařízení typu "všechno v jednom".

Společnost Xerox představila multifunkční zařízení WorkCentre 450cp, systém typu "všechno v jednom". Jedná se o multifunkční zařízení, které umí barevně tisknout ve fotografické kvalitě, faxovat, kopírovat i skenovat. Odhadovaná maloobchodní cena činí 18 990,- Kč

Zařízení WorkCentre 450cp je určeno pro malé a domácí kanceláře a je vybaveno možností paralelního provádění různých úkolů. Koncepce paralelního provádění úloh zařízení umožňuje uživateli faxovat a tisknout, nebo skenovat a tisknout současně, což optimalizuje produktivitu. Jako samostatná jednotka nevyžaduje zařízení WorkCentre 450cp při faxování nebo kopírování připojení k PC. Je-li zařízení WorkCentre 450cp připojeno k PC, dokáže produkovat černobílý tisk rychlostí 7 stránek za minutu - s vysokokapacitní černou kazetou, která se dodává jako volitelný doplněk - a barevný inkoustový tisk rychlostí 2,5 stránky za minutu. WorkCentre 450cp má jednotlivé barevné zásobníky inkoustu oddělené, což umožňuje vyměnit každou ze čtyřech barev samostatně.

Zařízení WorkCentre 450cp obsahuje skenovací programové vybavení TextBridge Pro a Pagis Pro vyvinuté společností Xerox.

Software Xerox Pagis Pro 97 umožňuje uživatelům Windows 95, Windows 98 a Windows NT 4.0 zachycovat, používat a organizovat dokumenty, přičemž jeho funkční řešení kombinuje tři klíčové technologie:

  • obraz zlepšující technologie PerfectScan optimalizuje text i vyobrazení pro zlepšení přesnosti optického rozlišování znaků a výsledků skenování. PerfectScan vytváří vysoce komprimované grafické soubory - až desetkrát menší než konvenční grafické soubory.
  • software pro optické rozlišování znaků (OCR) TextBridge Pro vyvinuté umožňuje během procesu rekompozice zachovat všechny prvky skenovaného dokumentu, včetně vyobrazení. Papírové dokumenty tak lze převést do editovatelných elektronických dokumentů, které vyžadují minimální přeformátování.
  • produkt Topic Search Engine firmy Verity, který hledá zadaná slova ve všech souborech, umožňuje uživatelům rychle najít na svých PC jakýkoliv dokument.
Produkt WinFax LITE firmy Symantec v kombinaci se zařízením WorkCentre 450cp umožňuje bezproblémově faxovat přímo z aplikace pracující na PC uživatele.

Zařízení WorkCentre 450cp bude v ČR k dispozici od března 1999.

--

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: