AMOS Software zahajuje distribuci produktů Callas - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

AMOS Software zahajuje distribuci produktů Callas

12. listopadu 1999, 00.00 | AMOS Software zahajuje distribuci zásuvných modulů do Adobe Acrobatu od německé společnosti Callas Software GmbH.

Prvním z uváděných prouktů je pdfOutput Pro pro separovaný tisk z Adobe Acrobatu na zařízení PostScript Level 1. Tisknout lze přímo do tiskárny nebo vytvářet postscriptové separované soubory. Parametry jednotlivých barevných výtažků (i přímých barev) jsou detailně nastavitelné (úhel, frekvence rastru, tvar bodu). Další nastavení určují velikost papíru, resp. filmu. Též lze aktivovat a podrobně nastavit tiskové značky.

Spolu s dalším produktem v distribuci AMOSu Software, sadou zásuvných modulů Quite a Box of Tricks představuje kompletní nástroj pro kompatibilitu PDF s PostScriptem Level 1 a uživatelé jistě uvítají takto vzniklou možnost prodloužení morální životnosti svých starších osvitových zařízení za velmi výhodnou cenu.

Druhým produktem je sada nástrojů - zásuvných modulů do Adobe Acrobatu pdfToolbox 1.1. Jednotlivé součásti pdfToolboxu jsou pdfBatchMeister pro detailní řízení dávkové konverze postscriptových souborů a souborů EPS do formátu PDF, pdfInspektor pro komplexní kontrolu souborů PDF, pdfOutput pro tvorbu souborů EPS podle zadaných parametrů, pdfCropMarks pro přidávání tiskových značek do dokumentů PDF, pdfCrop&Measure pro ořezávání a měření v souborech PDF. Zvláštní zmínku zaslouží modul pdfBatchProcess, pomocí něhož lze sestavovat sledy příkazů pro hot-foldery, kterými lze ovládat moduly pdfBatchMeister, pdfInspektor, pdfOutput, pdfOutput Pro a Quite a Box of Tricks. Vznikne tak ucelený systém pro kvalitní automatizované PDF workflow od konverze do PDF, přes kontrolu a úpravy rozlišení a barevnosti, až po výstup v požadovaném formátu.

Zajímavý je i způsob distribuce produktů Callas. Je to poprvé, kdy AMOS Software zahajuje tzv. elektronickou distribuci, kdy veškeré dodávání produktů probíhá elektronicky po Internetu a zákazník platí pouze za licenci produktu. Odpadají tak zbytečné náklady a časové prodlevy spojené s dopravou. Samozřejmě, že přeje-li si zákazník produkt v klasické "krabicové" formě, lze dopravu zajistit. Další produkty Callas budou ohlášeny později.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: