Adobe expanduje do nabídky elektronických knih - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Adobe expanduje do nabídky elektronických knih

11. září 2000, 00.00 | Společnosti Adobe a Barnes & Noble.com oznámily záměr nabízet elektronické knihy založené na PDF v novém online knihkupectví eBookStore.

Společnosti Adobe Systems a Barnes & Noble.com oznámily plány na velké rozšíření dostupnosti elektronických knih ve formátu Adobe PDF v elektronickém knihkupectví eBookStore firmy Barnes & Noble.com.

Zákazníci online knihkupectví eBookStore společnosti Barnes & Noble.com dnes mají přístup k elektronickým knihám založeným na Adobe PDF s použitím softwaru Glassbook Reader (viz oznámení Adobe, týkající se převzetí firmy Glassbook společností Adobe). Adobe a Barnes & Noble.com chtějí rozšířit své vztahy nabídkou více titulů v Adobe PDF. Adobe hodlá zpřístupnit budoucí verze programu Adobe Acrobat Reader - obsahující technologii Glassbook Reader - spotřebitelům v online knihkupectví eBookStore společnosti Barnes & Noble.com. Adobe také plánuje vytvoření svého značkového obchodu na serveru eBookStore společnosti Barnes & Noble.com, přičemž by se Barnes & Noble.com stal výhradním maloobchodním prodejcem e-books Adobe v USA.

Kromě toho obě společnosti hodlají využít své marketingové vztahy včetně sítě přidružených prodejců společnosti Barnes & Noble.com s více než 400 000 členů a vztahů Adobe k firmám OEM k prosazování elektronických knih v Adobe PDF.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: