Adobe Acrobat XI s novými cloud službami - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Adobe Acrobat XI s novými cloud službami

3. října 2012, 10.51 | Společnost Adobe Systems Incorporated představila software Adobe Acrobat XI s cloud službami. Program, který je standardem pro formát PDF, je nově vybaven kompletní PDF editací, exportem do aplikace Microsoft PowerPoint, schopnostmi ovládání dotykem pro tablety a integrovanými cloud službami včetně uzavírání smluv přes web díky Adobe EchoSign.

Nové výkonné PDF řešení Adobe Acrobat XI stírá rozdíl v produktivitě napříč zařízeními a platformami. O tvorbu formulářů, shromažďování údajů a vytváření analýz se stará aplikace Adobe FormsCentral. A díky integraci Microsoft Office a SharePoint, snadné implementaci, virtualizaci aplikací a robustnímu zabezpečení aplikací umožňuje program IT oddělením firem snižovat provozní náklady a zvyšovat návratnost investic. Acrobat IX zahrnuje tyto produkty: Acrobat XI Pro, Acrobat XI Standard, Adobe Reader XI a nově integrované dokumentové služby Adobe FormsCentral a Adobe EchoSign.

 

Adobe Acrobat XI s novými cloud službami

 

Nové a vylepšené funkce v aplikaci Adobe Acrobat XI nyní umožňují:

 

Upravovat PDF soubory, měnit odstavce obrázky a objekty klepnutím a přetažením pomocí nového intuitivního nástroje Upravit text a obrázky. Uspořádat a vizuálně sloučit vybraný obsah a více dokumentů do jednoho organizovaného PDF souboru při zachování integrity zdrojového souboru.

 

Adobe Acrobat XI - editace textu

 

Ukázka editace textu.

 

Urychlit schválení dokumentu a smlouvy uzavřené přes web z týdnů na hodiny s elektronickými podpisy pomocí integrované služby elektronického podpisu Adobe EchoSign. Zjednodušit tvorbu, distribuci a analýzu výsledků formulářů pomocí desktopové aplikace Adobe FormsCentral.

 

Adobe Acrobat XI - editace obrázku

 

Ukázka editace obrázků.

 

Pracovat s PDF soubory v Adobe Reader přizpůsobenému pro ovládání dotykem napříč tablety a smartphony pro komentování a přidávání připomínek, stejně jako vyplnění, podepsání a ukládání formulářů.

 

Ukládat PDF dokumenty jako PowerPoint, Word nebo Excel soubory nebo opakovaně použít části nebo celé PDF soubory jako dokumenty Microsoft Office a webové stránky bez nutnosti je znovu přepisovat nebo přeformátovávat.

 

Zlepšit ochranu všech souborů formátu PDF vytvořených z aplikace Microsoft PowerPoint, Word a Excel s cílem zabránit kopírování, úpravám nebo tisku bez oprávnění.

 

Adobe Acrobat XI - některé panely nabídek

 

Odborníkům v oblasti IT umožňují nové a vylepšené IT vlastnosti a funkce:

 

Poskytovat Acrobat XI a Reader XI jako centrálně spravovanou, dotykovou a virtuální aplikaci s novou podporou pro Microsoft App-V prostřednictvím Citrix XenApp.

Bezproblémově integrovat Adobe Acrobat XI s Microsoft Office a Microsoft SharePoint, což umožňuje uživatelům vykonat více práce s PDF v prostředí Office nebo SharePoint.

Zefektivnit nasazení a údržbu s bezplatnými nástroji Adobe na podporu konfigurace a instalace a rozšířenou podporu pro Microsoft SCCM/SCUP a Apple Remote Desktop.

Pomáhat snížit riziko a chránit systémy a data přední bezpečnostní technologií, jako doplněk k frameworku Adobe PDF Whitelist, který umožňuje selektivní povolení JavaScriptu pro Windows i Mac OS. Snadno poskytovat vícekrokovou přípravu PDF souborů a bezpečnostní opatření pomocí Průvodce akcí pro zajištění organizační soudržnosti.

 

Cena a dostupnost

 

Nová verze Acrobat XI bude v lokalizované verzi dostupná na webu Adobe.cz a u prodejců Adobe. Doporučená koncová cena za Acrobat XI Standard bude 245 EUR bez DPH, upgrade od 115 EUR bez DPH. Cena za Acrobat XI Pro bude 389 EUR bez DPH, upgrade od 165 EUR bez DPH, předplatné od 17,99 EUR bez DPH. Ve srovnání s předchozími verzemi dochází u nejnovější verze Acrobat XI ke snížení ceny až o 30 procent (záleží na typu licence a "cenové hladině" u koncových prodejců). Více informací také na webu Adobe.com.

 

Společnost Adobe také připravila on-line představení nové verze aplikace Acrobat, které proběhne ve dvou termínech, a to 5. října od 10:30 hodin a 8. října 2012 od 13:30 hodin. Připojit se můžete na adrese SpecialAcrobatXI.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Software  

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: