Zprávy - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Epson SureColor SC-S30610

23. února 2012, 00.00 | Nová tiskárna umožňuje ekonomický a ekologický širokoformátový tisk vhodný pro výrobu poutačů a materiálů pro prodejní místa. Tiskárna je čtyřbarevná (CMYK), se šíří tisku 64 palců (162,6 cm), s funkcí podávání papíru v rolích, s výborným poměrem ceny a výkonu a umožňuje snížit náklady na výrobu poutačů.

 

 

 

EIZO představuje novinky pro poslední kvartál roku 2011

12. října 2011, 00.00 | EIZO uvedlo novinky pro podzim 2011 z oblasti zobrazovacích zařízení a softwarů pro správu barev. Konkrétně se jedná o dvojici LCD novinek z řady kancelářských modelů „EV“, dále „multifunkční“ model řady „FORIS“, Panel pro náročné řady CG. Mezi novinky patří též upgrade ColorNavigator (aktuálně ve verzi 6) a nový kalibrační software EasyPIX2...

 

 

 

Veletrh Svět reklamy – pro úspěšnou reklamu

9. září 2011, 00.00 | Každá firma potřebuje reklamu a marketingovou komunikaci. A v každé firmě je člověk, který za reklamu zodpovídá – vymýšlí strategii, zadává výrobu, připravuje reklamní kampaně. A právě na tyto manažery cílí 6. ročník prezentačního veletrhu Svět reklamy, který se uskuteční 20.září 2011 v Interhotelu Voroněž v Brně a o 14 dní později 4.října 2011 v hotelu Diplomat v Praze – 4. ročník. 

 

 

 

Rozšiřte si své fotografické obzory (Kurzy)

31. srpna 2011, 00.00 | Chcete si rozšířit své fotografické obzory? Zajímá vás konkrétní fotografická disciplína, ale chybí vám potřebné znalosti či zkušenosti? A nebo prostě jen hledáte inspiraci či příležitost setkat se s podobně "postiženými" - spřízněnými dušičkami? Neváhejte a navštivte některý z fotografických kurzů Institutu digitální fotografie...

 

 

 

Rozšiřte si své fotografické obzory

3. března 2011, 00.00 | Chcete si rozšířit své fotografické obzory? Zajímá vás konkrétní fotografická disciplína, ale chybí vám potřebné znalosti či zkušenosti? A nebo prostě jen hledáte inspiraci či příležitost setkat se s podobně "postiženými" - spřízněnými dušičkami? Neváhejte a navštivte některý z fotografických kurzů Institutu digitální fotografie...

 

 

 

Lexmark uvádí novou generaci tiskáren Genesis

11. února 2011, 00.00 | Společnost Lexmark uvádí zcela nový koncept inkoustových tiskáren. Lexmark S815 Genesis představuje inkjetovou multifunkci, jež může potenciálním klientům nabínout rychlost, elegantní design a zároveň inteligentní řešení SmartSolutions. Vedle toho zaujme též novým skenovacím systémem Flash Scan nebo možnostmi online sdílení. Zajímavost představuje i netradičně (ale originálně) pojaté "vertikální" konstrukční řešení.

 

 

 

IDIF – velkoplošný tisk a laminace nově

17. ledna 2011, 00.00 | Institut digitální fotografie pro velkoplošný tisk vždy používal nejmodernější technologie a potisknutelná média špičkové kvality s jediným cílem: poskytovat zákazníkům maximální péči, kvalitu a příznivé ceny. A právě v těchto dnech zařizuje nové centrum velkoplošného tisku, finální úpravy a adjustace výtisků.

 

 

 

Redesign Grafiky.cz jde do finále: přispějte svými připomínkami

17. prosince 2010, 00.00 | Před časem jsme vás již informovali o záměru změnit tvář serveru Grafika.cz. Nyní se práce na redesignu chýlí ke konci a my bychom tímto rádi naše čtenáře opět požádali o připomínky k novému designu, včetně postřehů týkajících se kompatibility s jednotlivými webovými prohlížeči. Odkazy na testovací stránky naleznete v tomto článku.

 

 

 

Pomozte změnit tvář Grafiky.cz

1. září 2010, 00.00 | Server Grafika.cz získá v nejbližší době novou tvář. Chcete se seznámit s náhledem nového layoutu a případně se k němu i vyjádřit? Pak nahlédněte do tohoto článku.

 

 

 

Xerox nabídne inkjetový systém s vysokou rychlostí tisku

25. srpna 2010, 00.00 | Společnost Xerox předvedla na letošním největším veletrhu tiskového průmyslu IPEX 2010 výkonnost svých kontinuálních produkčních řešení, která využívají vysokorychlostní technologii produkčního inkoustového tisku. Nový systém dokáže tisknout až 2 miliardy inkoustových bodů za sekundu, díky čemuž může nabídnout velmi vysokou reálnou rychlost.

 

 

 

Strana výpisu

... 28 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: