Zprávy - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Samsung na IFA 2012: další novinky a zajímavé produkty

5. září 2012, 05.51 | V předchozích článcích jsme se zaměřili hlavně na přístroje GALAXY Note II a GALAXY Camera a jen jsme naznačili, jak jak široký záběr expozice společnosti Samsung Electronics Co., Ltd., na berlínském veletrhu mají. Nejvíce viditelné byly samozřejmě televizory, přičemž výrobce zaměřuje pozornost spotřebitelů hlavně na nové OLED TV, velkému zájmu se ale těší také „bílá technika“, ovšem tato oblast je už mimo rozsah našich serverů.

 

 

 

Panasonic na IFA 2012

5. září 2012, 01.36 | Panasonic na berlínském veletrhu spotřební elektroniky IFA 2012 představil své nejnovější produkty, technologie i plány do budoucna, které se už tradičně netýkají jen spotřební elektroniky, ale i moderních řešení v oblasti energetiky, výstavby tzv. Smart Towns, možností mobilních telefonních hovorů v letadlech nebo elektromobilů s Li-ion bateriemi.

 

 

 

Sony na IFA 2012

4. září 2012, 23.43 | Expozici Sony na berlínském veletrhu IFA a vybrané produkty v oboru elektroniky představil nový prezident a generální ředitel společnosti Sony Corporation Kazuo Hirai. Portfolio produktů zahrnuje smartphony Xperia a nový tablet Xperia, počítače VAIO, fotoaparát Alfa NEX-5R s Wi-Fi modulem, audiozařízení podporující NFC, ale také nové aplikace, nové hudební partnerství, „Knihu kouzel“ a samozřejmě také televizory včetně 84palcového BRAVIA 4K.

 

 

 

Epson TM-C3400-LT

3. září 2012, 21.46 | Samostatný terminál pro tisk barevných štítků bez počítače s integrovanou dotykovou TFT LCD obrazovkou tiskne na vyžádání zakázkové štítky, lístky a pásky na zápěstí. Epson tento model terminálu připravil na základě předchozích úspěchů s řadou produktů pro tisk štítků.

 

 

 

Canon Cinema EOS C100

3. září 2012, 19.02 | Nová profesionální videokamera v řadě Cinema EOS je je určena hlavně pro nezávislé kameramany. Je kompaktní, všestranná, s vyměnitelnými objektivy, vychází z modelu EOS C300 a vedle manuálního ovládání nabízí také řadu nových automatických funkcí. Je proto ideální pro profesionály, kteří točí bez pomocného štábu a také pro začínající kameramany.

 

 

 

Samsung GALAXY Camera

3. září 2012, 01.02 | Nový hybridní přístroj kombinuje kompaktní fotoaparát s 21× optickým zoomem s vybranými prvky smartphonu GALAXY SIII pro usnadnění a zrychlení bezdrátové komunikace. Využívá operační systém Android 4.1 Jelly Bean, čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,4 GHz a nabízí připojení s využitím technologií 3G, 4G i Wi-Fi. A zadní stěně dominuje obrovská dotyková obrazovka typu HD Super Clear Touch LCD, tedy nikoli AMOLED jako u Galaxy SIII.

 

 

 

IFA Berlín

Nový seriál má usnadnit a urychlit vyhledávání článků, které mají cokoli společného s tradičním veletrhem spotřební elektroniky. Veletrh pořádají Messe Berlin od konce srpna a v prvních dnech září. IDIF na něj vysílá vždy alespoň jednoho svého novináře a fotografa. Ten se účastní i programů, které se konají ještě před otevřením veletrhu pro širokou veřejnost, a čtenářům serverů IDIF zprostředkuje korektní informace a představí nové a zajímavé produkty.

 

 

 

IFA 2012: Samsung GALAXY Note II a další nové produkty

2. září 2012, 18.15 | Zatímco v březnu byl v rámci Samsung Mobile Unpacked 2012 v Earls Court Exhibition Centre slavnostně představen chytrý multifunkční mobilní telefon GALAXY S III s intuitivním ovládáním, 29. srpna, tedy dva dny před zahájením veletrhu IFA 2012, se v berlínském Tempodromu uskutečnil obdobný program „Mobile Unpacked 2012“, na kterém byl spolu s dalšími produkty velkolepě představen nový Samsung GALAXY Note II.

 

 

 

Veletrh IFA Berlín 2012

29. srpna 2012, 00.31 | Berlínský veletrh spotřební elektroniky IFA se letos uskuteční od 31. srpna do 5. září. Jsme v Berlíně už od středy 29. srpna, kdy byly zahájeny programy pro obchodníky, odborníky a novináře, a připravujeme pro vás aktuální informace ze všech oborů a o všech vybraných produktech, kterým se na našich webech věnujeme.

 

 

 

Soutěž se SkyDrive o myši Wireless 3500

28. srpna 2012, 15.23 | Tři elegantní designové bezdrátové myši Microsoft Wireless Mobile 3500, o které byla vyhlášena soutěž se SkyDrive, už jsou u svých majitelů. Ti byli vylosováni z těch, kteří správně odpověděli na soutěžní otázku: "Služba SkyDrive nabízí zdarma úložiště o velikosti":

 

 

 

Strana výpisu

... 19 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: