Vyzkoušejte si nejnovější produkty Corelu on-line - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Vyzkoušejte si nejnovější produkty Corelu on-line

13. června 2000, 00.00 | Corel oznámil dohodu se společností Runware, na jehož serveru lze nyní v reálném čase testovat nejnovější aplikace Corelu bez nutnosti jejich stahování a instalace.

Společnost Corel oznámila dohodu se společností Runaware - tzv. Evaluation Service Provider, tedy společností zaměřenou na poskytování zkušebních verzí komerčního software on-line.

Na serveru www.runaware.com je tak k dispozici řada aplikací Corelu v nejnovější verzi, které lze bezplatně on-line spustit a zkoušet - uživatelé si tak nemusí stahovat objemné balíky dat, i když na druhou stranu musí disponovat slušným internetovým připojením. Aplikace lze spouštět i bez jakékoliv registrace, v takovém případě jsou však omezeny některé funkce programu. Po registraci, která je bezplatná, lze s programem pracovat podobně, jako by byl instalován na počítači uživatele. Službu jsme v redakci zkoušeli a nutno přiznat, že i na naší 64 kB lince běhaly aplikace poměrně svižně - rozhodně tak, aby si člověk udělal obrázek o funkcích, kterými software disponuje.


Pracovní prostředí programu CorelDraw9 spuštěného on-line ze serveru runware.com

Runware bude na svých stránkách hostovat programy WordPerfect Office 2000 for Linux, CorelDRAW 9, Corel PHOTO-PAINT, Corel Custom Photo a Corel VENTURA 8. Mimoto jsou na serveru k dispozici ještě další aplikace pro webdesign, CAD a DTP dalších výrobců (není jich však příliš).


Také Corel Ventura nám on-line běhala poměrně svižně

Podobné služby jsou jistě pro uživatele (hlavně zahraniční disponující slušným internetovým připojením) velmi zajímavé - vždyť kolik zbytečného času se stráví instalováním a odinstalováním zkušebních verzí nejrůznějšího software.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Vektory  

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: