Vánoční fotografie 99 - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Vánoční fotografie 99

22. prosince 1999, 00.00 | Připravili jsme pro vás soutež o nejhezší fotografii s vánoční tématikou o zajímavé ceny. Pokud se vám letos podaří nějaká pěkná fotečka, tak ji rozhodně nezapomeňte přihlásit !!!

Nastává čas vánoční, čas plný neopakovatelných zážitků aspoň pro ty šťastnější, co něco pod stromečkem vůbec najdou. Věříme, že u většiny z Vás jsou vánoce spojeny i s fotografováním ať už klasickým fotoaparátem nebo digitálním. V obou případech máte možnost svoje zdařilé fotografie s vánoční tématikou přihlásit do naší soutěže a s trochou štěstí vyhrát jednu z cen.

Soutěž, kterou jsme originálně nazvali Vánoční fotografie 99, probíhá od 21.prosince 1999 do 15.ledna 2000. Po tuto dobu můžete přihlašovat vaše fotografie do soutěže, a pokud splníte podmínky přihlášení a vaše fotografie se bude líbit, tak vás ocenění nemine.

Do soutěže lze přihlásit fotografie s vánoční nebo zimní tématikou. To znamená, že může jít o snímky zimní krajiny, momentky od vánočního stromečku nebo třeba o fotografii vašeho kapříka. V tomto ohledu jsou pravidla velmi benevolentní a přihlášeny mohou být libovolné snímky s touto tématikou, které budou odpovídat řekněme běžnému mravnímu a etickému kodexu. Pokud se vám nepoštěstí pořídit ani jeden dobrý snímek, můžete se aspoň potěšit snímky ostatních fotografů umístěnými ve Virtuální galerii.

Přihlásit můžete libovolnou fotografii pořízenou digitálním fotoaparátem nebo takzvanou duální fotografii. To znamená, že fotografii vyfotíte klasickým fotoaparátem na film a následně film nebo fotografii zdigitalizujete. Vzhledem k poměrně dobré dostupnosti skenerů to jistě nebude problém.

Všechny fotografie budou po zařazení do soutěže zveřejněny ve Virtuální galerii do sekce Soutěže/Vánoční fotografie 99. V té mohou návštěvníci fotografie shlédnout a ohodnotit, takže již v průběhu akce bude vidět průběžné hodnocení veřejnosti. Pokud se tedy chystáte nominovat některou ze svých fotografií, můžete průběžně sledovat vývoj soutěže i konkurenční fotografie.

Technické podmínky přihlášení fotografie jsou následující:

  1. Fotografie musí být ve formátu JPEG s maximální velikostí 1MB.
  2. Fotografie může přihlásit pouze autor snímku.
  3. Autor se musí před přihlášením fotografie registrovat ve Virtuální galerii.
  4. Snímek musí mít vánoční nebo zimní tématiku a nesmí porušovat běžné etické nebo morální zásady.
  5. Každý autor může přihlásit maximálně 5 snímků.
  6. Snímek musí být vložen do virtuální galerie nejpozději 15. ledna 2000 ve 23:59 CET.

Celý proces nominace je velice snadný. Prvním krokem je registrace ve virtuální galerii. Ta je bezplatná, trvá pouze několik minut a po registraci je okamžitě možné pracovat ve virtuální galerii. Dalším krokem je vložení fotografie nebo fotografií do sekce Vánoční fotografie 99. U každého snímku prosím vyplňte jméno, použitou techniku a popisku. A to je vše, pak stačí už jen čekat.

A co můžete získat?

  1. Odborná porota složená ze zástupců redakcí vybraných Internetových serverů vybere nejlepší fotografii, za kterou autor získá MediaSuite Pro 1.0 a drobné dárky od pořádajících redakcí. Hodnocena bude originalita, námět a pochopitelně i technická kvalita snímků.
  2. Snímek, který získá nejlepší hodnocení veřejnosti bude oceněn FotoStudiem, antivirovým programem AVG 6.0 a drobnými dárky od pořádajících redakcí.
  3. Nejlěpší 3 fotografie budou vytištěny jako kalendář formátu A3 ve třech exemplářích a předány autorům.
  4. Dalších 5 snímků získá drobné ceny.
Ceny


Kalendář

Výsledky budou zveřejněny nejpozději do 1. února 2000. Přejeme Vám hodně štěstí s fotoaparátem v ruce a co nejvíce povedených snímků.

Soutěž mediálně podporují :

CD-Foto Bler
České Noviny
Digineff
Grafika On-line
MobilServer
Novinky
Svět Namodro
UZdroje
xChat

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Digitální fotografie  

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: