Soutěžte o fotoaparát a další ceny - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Soutěžte o fotoaparát a další ceny

7. září 1999, 00.00 | Časopis Advanced ve spolupráci se sponzory připravil zajímavou soutěž pro všechny digitální fotografy. Kromě nového digiťáku můžete vyhrát celkem 35 cen.

Vlastníte nebo užíváte digitální fotoaparát? Rádi soutěžíte? Chtěli byste vyhrát zajímavou cenu? Pokud Vám vycházejí kladné odpovědi, tak přesně pro Vás je určena soutěž, kterou vyhlásil Časopis Advanced, ve spolupráci s firmami Olympus C&S, HEWLETT PACKARD, FOTOSTAR a CD FOTO BLER. Jedná se o průběžnou fotografickou soutěž s mottem "Přikázání osmé - foťte!". Tato soutěž je určena pro všechny uživatele digitálních fotoaparátů.

Soutěž přináší možnost prověřit svůj um s digitálním fotoaparátem a zároveň třeba získat pěknou odměnu. Snímky vyhodnocené jako nejlepší v roce 1999 obdrží tyto věcné ceny:

1. cena Digitální fotoaparát Olympus C-830L
2. cena Tiskárna Hewlett Packard DJ710
3. - 5.Cena Peněžní kupony na fotoslužby firmy FotoStar
3. Cena - 3000,- Kč
4. Cena - 2000,- Kč
5. Cena - 1000,- Kč
6. - 8.Cena Velkoplošná zvětšenina velikosti A1 na fotografický papír z digitálního souboru u firmy CD FOTO BLER
9. - 15. FotoStar - slevová karta
16. - 35. Cena Předplatné časopisu Advanced

A co pro to musíte udělat? Stačí jenom Vaše příspěvky zaslat na E-mailovou adresu: , nebo je zaslat v elektronické podobě poštou na adresu redakce časopisu.

Nezapomeňte k Vašemu snímku uvést název, datum, typ a značku fotoaparátu a kontakt na Vás (jméno, adresu, příp. telefon). Zasílejte max. 5 snímků v jednotlivých dvouměsíčních obdobích, resp. uzávěrkách, které proběhnou 13.10.1999 a 14.12.1999.

Vyhodnocování bude průběžné a bude ho provádět odborná porota a 7 nejlepších snímků v každém období bude zveřejněno v rubrice Digitální fotografie časopisu Advanced. Každý uveřejněný snímek obdrží navíc od redakce premii ve výši 500.- Kč a firma CD-FOTO BLER zhotoví jeho 1 fotografii velikosti A4, nebo 4 fotografie formátu 10x15 cm.

Soutěž je zajímavým zpestřením letošního podzimu a proto se server Grafika On-line rozhodl celou akci mediálně podporovat. O průběhu soutěže Vás budeme nadále informovat.

Další informace získáte na adrese : www.advanced.cz

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Ze společnosti  

 » Rubriky  » Digitální fotografie  

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: