Nový design a adresa rubriky Polygrafie - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Nový design a adresa rubriky Polygrafie

9. srpna 1999, 00.00 | Rubrika věnovaná předtiskové přípravě a tisku získala nový design. Určitě stojí za shlédnutí!

Jak jste se mohli v poslední době přesvědčit, poslední dobou horečně pracujeme na celkovém rozvíjení serveru. Další nezanedbatelnou změnou jsou úpravy v rubrice Polygrafie, která je věnována předtiskové přípravě a tisku.

Rubrika zcela změnila svůj design a dostala i svoji novou definitivní adresu. Nově ji najdete na adrese tisk.grafika.cz.

Proč tyto změny? Změna designu čeká postupně celý server - je pochopitelné, že design, který jsme tvořili před více než rokem již dnes nesplňuje vysoké nároky - estetické, ale i funkční. Design rubriky jsme ovšem změnili spíše s ohledem na funkčnost. Rádi bychom, aby zpravodajství z oblasti high-end předtiskové přípravy a tisku bylo zpravodajstvím samo o sobě. Tj. aby naši čtenáři, kteří nemají zájem sledovat všechny zprávy zobrazované na homepage Grafiky on-line, mohli mít samostatný přístup k "jejich" zpravodajství. To samozřejmě jen v krajním případě - vždyť pro většinu čtenářů jsou zajímavé i ostatní články, které na serveru publikujeme.

Adresa tisk.grafika.cz bude postupně také představovat hlavní vstup pro řadu našich polygrafických systémů - již dnes rubrika pojímá přehled tiskáren, brzy obnovíme přehled cen standardizovaných tiskovin, na přeměnu čekají systémy poptávek služeb atd.

Na adrese tisk.grafika.cz se budou také zobrazovat vybrané "polygrafické" krátké zprávy. Zpravodajství bude připravováno velmi často (věříme, že několikrát denně) ve spolupráci se všemi, kteří o to budou mít zájem.

Nezapomeňte proto server pravidelně sledovat - máte se na co těšit. Blíže viz tisk.grafika.cz.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: