Krátké zprávy v novém - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Krátké zprávy v novém

9. srpna 1999, 00.00 | Dynamické krátké zpravodajství pokrývající podrobně oblast grafiky, digitálního videa, DTP a tisku? Ano - i vy můžete přidat svůj tip.

Dynamické krátké zpravodajství je služba, kterou na Internetu oceňují především lidé, kteří chtějí být v obraze, ale nemají příliš času nazbyt. Na serveru Grafika on-line jsme se této oblasti věnovali zatím vždy jen částečně a nepravidelně. Na základě našich průzkumů čtenářského zájmu jsme se však ale rozhodli věnovat této službě nemálo naší energie.

Proto připravujeme novou nadstavbu našeho redakčního systémů, která umožní zaregistrovaným zájemcům automaticky zadávat krátké zprávy, které budou po odsouhlasení šéfredaktorem publikovány v pravém sloupci hlavní strany Grafiky a ve vybraných rubrikách (zatím tisk.grafika.cz). Služba je tedy určena především distributorům produktů, kterým se na našem serveru věnujeme. Ti by měli mít největší přehled o nových produktech, upgradech aj. v rámci své nabídky. Věříme, že touto cestou se nám na serveru podaří koncentrovat poměrně vyčerpávající zpravodajství o oblasti, které se věnujeme. Pochopitelně, že krátké zprávy jsou otevřené také všem ostatním, kteří mají zajímavou informaci, se kterou by se chtěli podělit s ostatními.

Krátké zprávy by měly být skutečně krátké, max. 400 znaků, vždy nejlépe s odkazem na podrobnější informace - jak v zahraničí, tak v ČR.

Jaké zprávy jsou vhodné pro publikování?

  • tipy na nové verze HW a SW
  • tipy na zcela nové produty
  • tipy na zajímavé zprávy týkající se jednotlivých světových výrobců
  • tipy týkající se zásadních změn webů českých firem z oboru
  • tipy týkající se zásadních změn v nabídce českých firem z oboru
Co by se do krátkých zpráv zadávat nemělo?
  • krátké zprávy nejsou řádkovou inzercí. Publikovány proto nebudou skutečně komerční zprávy, které nemají žádný obecnější význam, pouze propagují určitou obchodní nabídku.
Krátké zprávy zadávejte zatím do níže uvedeného formuláře. Finální řešení s logováním stálých přispěvovatelů bude zprovozněno po ukončení zkušebního provozu.

spam_email('.cz', '@', 'ms.anet', 'petrp');+https://www.grafika.cz/obecne/y_reg.html+https://www.grafika.cz/obecne/n_reg.html" METHOD="POST"> Jméno a příjmení:

E-mail:

Krátká zpráva:

URL, kde jsou další informace:

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: