Další amnestie - tentokrát od firmy Zoner Software - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Další amnestie - tentokrát od firmy Zoner Software

7. září 1999, 00.00 | ZONER software, s.r.o., vyhlašuje od 6. září do konce roku 1999 globální amnestii na libovolné grafické editory formou pořízení Zoner Callista 3 za mimořádně výhodných podmínek.

Pro všechny uživatele libovolných grafických editorů, kteří používají tyto produkt ne zcela v souladu se zákonem vyhlásil od 6. září ZONER software, s.r.o., globální amnestii. Jedná se cenově výhodnou nabídku legalizace software formou získání licence Zoner Callista 3 za cenu jen 1 692 Kč. Tato mimořádná nabídka je časově omezena do konce roku 1999. Licence, pořízená v rámci amnestie, zahrnuje kompletní produkt Zoner Callisto 3, vč. tištěné příručky, CD s cliparty a fonty a plnou technickou podporu výrobce. U takto pořízené licence bude rovněž možné v budoucnu uplatnit regulérní upgrade na vyšší verzi.

Naopak uživatelé legální kopie libovolného konkurenčního produktu mají současně ve stejném období využít ještě výhodnější nabídky na pořízení Zoner Callista 3 - cross-upgrade jen za 1 292 Kč!

Akce si klade za cíl oslovit ty, kteří dosud váhají s nákupem legálního grafického software pro svůj počítač a motivovat je k nákupu legálního software i v budoucnu. Školy současně získávají možnost legalizovat výhodně rozmnožené nelegální kopie jednouživatelské verze Zoner Callista 3 na neomezenou multilicenci.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: