Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Diakritika ve flash MX...

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Diakritika ve flash MX...

Autor: Renald

16:39:07 18.10.2006

Prave ze mi to dela problem primo ve flashy.. a to jen pismena ě; č; ř

- to je dost spatne :(

Citovat příspěvek

 

Re: Diakritika ve flash MX...

Autor: KOZA

16:29:16 18.10.2006

Hoj,

diakritika by mela fungovat i bez usecodepage, to bych spis pouzival pri externim nacitani textu atd. :)
Pokud texty nacitas externe, je nutne aby zdrov byl v UTF-8 :)
Pokud ti to dela problem primo ve flashy tak je to doopravdy zahada :)

1. zkus zmacknou CTRL+U v zalosce general najde font mapping default nastav Arial CE pokud tam uz neni, pokud tam uz je tak nic, ale stejne to tim asi nebude :)

2. pricina muze bejt doopravdy kdekoliv, - en. verze woken, - spatna verze Flash, - problem s fontama, atd... tezko rict

Citovat příspěvek

 

Diakritika ve flash MX...

Autor: Renald

15:32:28 18.10.2006

Verim ze uz se to tady urcite resilo.. ale budu vdecny za jakekoliv rady.
Pouzivam flash MX 2004 a proste mi nefunguje diakritika.. hlavne u ř; ě (samozrejme u fontu ktere diakritiku podporuji :) )

nasel jsem jako reseni, pridani do kodu toto
system.useCodepage = true;

ale ani tak mi diakritika nad pismeny stale nefunguje :( dokazal by mi nekdo poradit?

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: