Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



flash posuvnik

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: flash posuvnik

Autor: Dredie

11:03:20 11.10.2006

_root.myBtnUp.onPress = function () {
_root.onEnterFrame () {
this.myTextField.scroll --;
}
}

_root.myBtnUp.onRelease = function() {
delete _root.onEnterFrame;
}

analogicky pro tlacitko dolu. Nejsem si uplner jisty syntaxi zapisu delete, ale vim jiste ze se pouziva prikaz delete ke smazani handleru onEnterFrame

Citovat příspěvek

 

Re: flash posuvnik

Autor: zutro

10:36:10 14.09.2006

kdyz ja bych to potreboval ciste jenom na tlacitka

Citovat příspěvek

 

Re: flash posuvnik

Autor: Honza B.

20:41:46 13.09.2006

pokud trochu rozumis anglicy tak tady je presne, co potrebujes.
[url]http://www.tutorialized.com/tutorial/Simple-Scrollbar/3097 [/url]

Citovat příspěvek

 

flash posuvnik

Autor: zutro

15:06:54 13.09.2006

Potreboval bych poradit s posuvnikem ve flash-y, jednoduchy jen tve tlacitak, jedno ktere bude posouvat obsah nahoru a druhe dolu. Obsah, ktery se ma posouvat obsahuje jak text tak obrazky. Predem dekuji

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: