Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



jak dosadit do pole mezi čísla tečku

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: jak dosadit do pole mezi čísla tečku

Autor: sedlon

15:28:52 16.08.2006

No spis jsem cekal odpoved: Jo to je ono, mohl by jsi rict jak na to?
nebo
Ne myslela jsem neco jineho, cisla by se mela vypisovat jinak a v realnem case se do cisla ktere napisu, musi doplnovat tecky. :)
No ale jinak diky za pochvalu, samozrejme me to potesilo ;)

Citovat příspěvek

 

Re: jak dosadit do pole mezi čísla tečku

Autor: Markétaaa

13:01:37 15.08.2006

To je přesně ono (tu). Pěkně jste si s tím pohrál, je vidět, že Vás Flash opravdu baví :)

Mějte se hezky . Markéta :)

Citovat příspěvek

 

Re: jak dosadit do pole mezi čísla tečku

Autor: sedlon

22:53:22 26.07.2006

neco takoveho???
[url]http://www.sedlon.unas.cz/tecka/tecka.html[/url]

Citovat příspěvek

 

Re: jak dosadit do pole mezi čísla tečku

Autor: sedlon

8:24:48 25.07.2006

pouzil bych funkce:
charAt(), isNaN(),subStr(), push(), dva forcykly a objekt new Array().
charAt vypise pismeno ze stringu jehož index je uveden v zavorce. isNaN() kontroluje, zda je to konkretni cislo cislo nebo nic. Tim bys mohla hledat konec toho cisla a podle toho koncit jeden forcyklus. Uvnitr toho forcyklu by mohla byt podminka, ktera by to cislo (ten string) rozsekala vzdy po trech cifrach a pomoci push(). By ty trojice ukladala do pole. V dalsim forcyklu by pak byl vypis elementu z pole s tim ze by jsi za kazdou trojici pridavala tecku. No teorie by byla proveditelna ale to zkusim az vecer.
Taky zalezi jestli s tim cislem chces dal pracovat nebo jestli budes mit treba vstupni textove pole a ty hodnoty se budou i umazavat atp.

Citovat příspěvek

 

jak dosadit do pole mezi čísla tečku

Autor: Markétaaa

17:17:05 24.07.2006

Dobrý den,

právě řeším problém jak dosadit do pole mezi čísla tečku, aby byly tisíce rozděleny.

Zobrazí se mi 25150000, ale já chci aby se zobrazilo: 25.150.000

Prosím o pomoc.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: