Uniformita ??? - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Uniformita ???

5. prosince 1997, 00.00 | Jak možná už někteří z Vás vědí, našel si pro nás pár řádek i Svět Na modro. Hned v úvodu tohoto článku, chci napsat, že je to pro nás čest.

Jak možná už někteří z Vás vědí, našel si pro nás pár řádek i Svět Na modro. Hned v úvodu tohoto článku, chci napsat, že je to pro nás čest. Rozhodně jsme potěšeni kdykoli, kdy se nám dostane plodného hodnocení. Článek pana Dočekala považuji za plodný a rád bych na něj zde zareagoval.
Pan Dočekal je názoru, že náš server je až příliš podobný serverům
Mobil a Notebooky. Doufám, že oba tyto skvělé servery znáte, nebo jste si klikli na linky. Pokud jste tak udělali, jistě budete s panem Dočekalem souhlasit. Já s ním také souhlasím, až do té pasáže, že je to škoda. Můj názor je opačný.
Uvedené servery jsou si podobné, ne však shodné. A proč ? Protože jsme přesvědčeni, že to usnadňuje život čtenáře. Podobný design dle našeho názoru zbytečně nezaujímá pozornost čtenáře a ten se může soustředit na obsah serverů, který považujeme za stěžejní.
Toť krátce k vysvětlení našeho postoje. Na konec bych rád upozornil, že všechny zmíněné servery se vyvíjejí a vyvíjet se budou. Za nás mohu říct, že uniformita pro nás je přínosná, ne však nutná a pokud najdeme lepší design ( hlavně funkčnější ) jistě se nebudeme ostýchat jej použít.
A to je vše, jdu psát něco víc zajímavého. Jsme tu pro informovaní o digitální technologii ne pro tlachání. Mimochodem prvotní důvod, pro design byl prostý, Mobil už publikuje rok a mi teprve začínáme. Proto jsme úsilí věnovali hlavně obsahu. Tak se těšte na článek o pamětech.

P.S.: Zde je odkaz na zmíněný článek.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: