Toshiba Ultrabook Satellite U940 - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Toshiba Ultrabook Satellite U940

8. září 2012, 20.38 | Tento stylový a výkonný ultrabook zaujme velkým displejem s délkou úhlopříčky 14 palců (35,6 cm). Využívá nejnovější procesor a grafické karty pro Ultrabooky, má široký výběr portů a rozhraní včetně HDMI, Ethernet LAN a dvou USB 3.0, samozřejmě disponuje vysokorychlostními bezdrátovými sítěmi WLAN, Bluetooth a Intel Wireless Display. V Evropě bude k dispozici ve čtvrtém čtvrtletí 2012.

 

Ultrabook má HD LCD obrazovku s úhlopříčkou 35,6 cm (14 palců) s LED podsvícením, 200 CSV a s rozlišením 1366 × 768 obrazových bodů. Displej je vhodný nejen pro pokročilé kancelářské aplikace, ale i pro náročnější hry a poskytuje kvalitní HD multimediální zážitky, které podporují výkonné stereofonní reproduktory, umocněné funkcí SRS Premium Sound 3D pro bohatý zvukový zážitek.

 

Toshiba Satellite U940

 

Používá CPU s třetí generací procesorů Intel pro Ultrabooky, na výběr jsou dvě grafické karty, Intel HD 4000 a NVIDIA GeForce GT 630M s technologií Optimus, má 2 GB VRAM a RAM až 16 GB DDR3 (1600 MHz). Nabízí možnost využít rychlé, tiché a nárazuodolné SSD s kapacitou až 256 GB, nebo s 2,5" SATA HDD o kapacitě až 1 TB, který je podpořen 32GB SSD pro rychlejší reakce a okamžité spouštění systému či aplikací. Jako operační systém je použit Microsoft Windows 8 (64 bit).

 

Toshiba Satellite U940

 

Přestože je Satellite U940 velmi tenký (2 cm), má široký výběr plnohodnotných portů a rozhraní: HDMI, Ethernet LAN, jeden port USB 2.0 a dva porty USB 3.0, z nichž jeden nabízí podporu Sleep-and-Charge pro nabíjení chytrých telefonů a MP3 přehrávačů, i když je notebook vypnutý. Samozřejmostí je přítomnost vysokorychlostního bezdrátové sítě WLAN (802.11 b/g/n), Bluetooth 4.0 a Intel Wireless Display 3.5 pro bezdrátový přenos obrazu. Nechybí čtečka paměťových karet SD, mikrofonní vstup, výstup pro headset a webkamera se snímačem s rozlišením 1 Mpx. 

 

Toshiba Satellite U940

 

Funkcemi nabitý Satellite U940 zaujme i elegantním, hladkým, ale také odolným stříbřitým pláštěm se zajímavými texturovanými povrchy. Hmotnost Satellite U940 začíná už na 1,7 kg v závislosti na konkrétní konfiguraci. Ultrabook má rozměry 339,8 × 238,3 × 20,9 mm a hmotnost od 1,7 kg.

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Digitální fotografie  

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Digitální video  

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: