Toshiba AT300 – desetipalcový tablet - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Toshiba AT300 – desetipalcový tablet

21. srpna 2012, 16.34 | Společnost Toshiba Europe GmbH představila nový tablet s displejem o úhlopříčce 25,7 cm (10,1 palce). Je stříbřitý, s texturovaným povrchem, běží na platformě Android 4.0, Ice Cream Sandwich, je vybaven nejnovějším procesorem NVIDIA Tegra 3, nabízí obsáhlou sadu funkcí konektivity a je určen pro každodenní práci s multimédii a hraní her na cestách.

 

Tablet Toshiba AT300 je tenký jen 8,95 mm, ale nabízí celou řadu rozhraní a portů, včetně WLAN, Bluetooth 3.0, mikro USB a mikro HDMI. Vybrané modely budou mít také funkci Mobile Broadband. Zabudovanou kartu Multimedia Card (eMMC) s kapacitou až 64 GB je možno rozšířit externím USB pevným diskem, nebo SD kartou. Díky předinstalované aplikaci budou mít uživatelé možnost přístupu ke službám a nabídkám v obchodě Toshiba Places. A navíc si budou moci vybrat z více než 500 000 aplikací na Google Play.

 

tři pohledy

 

Tablet je poháněn čtyřjádrovým procesorem NVIDIA Tegra 3, který je optimalizován na multitasking, prohlížení webu a občasné hraní her pro mobilní zařízení. Toshiba AT300 nabízí brilantní přehrávání videa a obrázků. To je doplněno zvukem z integrovaných stereo reproduktorů s podporou širokého prostorového efektu SRS WOW HDxTM od firmy SRS Labs. Tablet je dále vybaven 5megapixelovým zadním fotoaparátem s LED bleskem a dvoumegapixelovým předním fotoaparátem pro pohodlné fotografování, natáčení videa a chatování.

 

Toshiba AT300

 

Přestože váží jen 590 gramů a je tenký 8,95 mm, je napájen baterií, která umožňuje přehrávat video až 10 hodin do dalšího nabití (při nastavení 100% přehrávání videa s podsvícením 60 nitů). Toshiba AT300 má atraktivní "stříbrný" design s texturovanou povrchovou úpravou. Dotyková obrazovka je opatřena ochranným pevným sklem Corning Gorilla Glass odolným proti poškrábání.

 

Toshiba AT300 v pouzdru - stojanu

 

Dokovací stanice umožňuje pohodlné uložení a dobíjení tabletu Toshiba AT300. Šikmá konstrukce doku je vhodná pro sledování filmů. Pouzdro se stojánkem AT300 Stand Case poskytuje tabletu bezpečí i během používání. Jeho univerzální konstrukce umožňuje nastavení tabletu do různých úhlů pro pohodlné surfování, sledování filmů nebo psaní e-mailů.

 

Toshiba AT300 v dokovací stanici

 

Toshiba nabízí i chránič obrazovky AT300 Screen Protector, který chrání obrazovku tabletu proti špíně a prachu. Rovněž je zlepšena vysoká odolnost skla Corning Gorilla Glass proti poškrábání.

 

Toshiba AT300

 

Tablet Toshiba AT300 je v Evropě dostupný od třetího čtvrtletí roku 2012.

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Digitální fotografie  

 » Rubriky  » Digitální video  

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: