Technologické dny - Epson ukázala své nejlepší projektory - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Technologické dny - Epson ukázala své nejlepší projektory

11. října 2018, 11.13 | Na začátku října se v Paláci Žofín konaly Technologické dny, v rámci kterých byly představeny novinky společnosti Epson z projekční techniky i tisku.

 

 Návštěvníci si zde mohli produkty prohlédnout a vyzkoušet, jak fungují. Mimo to si mohli prohlédnout také speciálně upravený prostor s projektorem pro domácí promítání nazvaný „Home Cinema".

 

Projektorů na „Technologických dnech" bylo k vidění velké množství. Zastoupena byla jak business kategorie tedy například projektor označený EB-696Ui s dotykovým ovládáním a s velkou projekční plochou o škálovatelné velikosti až 100 palců a rozlišením Full HD, který se často využívá ve školství pro kvalitnější a zajímavější výuku. Další zajímavý projektor s označením EB-700U nabízí širokou škálu možností využití. Dokáže vytvořit jasný, škálovatelný obraz o velikosti až 130 palců a nabízí 20 000 hodin spolehlivého výkonu, a je proto vhodný pro obchody, galerie, muzea nebo také kanceláře. Stále populárnější technologie laserových projektorů byla zastoupena novými přírůstky v řadě výkonných středních projektorů L4xx / L5xx / L6xx se svítivostí 4500 až 6000 lumenů, které nabídnou robustní konstrukci, možnost variabilního použití

 

Z projektorů pro domácí použití si návštěvníci mohli prohlédnout například projektory EH-TW5650, EH-TW5600, EH-TW650 či EH-TW6700W, se kterými divák získá pocit, jako by byl v kině i v pohodlí svého obývacího pokoje, díky velké promítací ploše a rozlišení Full HD.

 

V části nazvané „Home Cinema" mohli návštěvníci vidět kromě již zavedeného projektoru EH-TW9300, první laserový projektor EH-LS100 pro domácí kino s rozlišením Full HD, velmi krátkou projekční vzdáleností (UST) a technologií 3LCD, který promítá obraz s úhlopříčkou až 130 palců (330 cm). Projektor nabízí unikátní aplikace a stejně vysoký bílý i barevný světelný výstup dosahující až 4 000 lumenů, díky čemuž si divák může vychutnat živý a věrný obraz. „Tento projektor přináší bezkonkurenční domácí kino s úžasnou kvalitou obrazu přímo k vám domu. Navíc životnost laserového zdroje světla je až 20 000h, takže se nemusíte obávat, že by vás zradil během promítání oblíbeného filmu," doplnil Michal Holovský, Business Accout Manager ve společnosti Epson Europe CZ&SK.

 

Kromě Prahy se Technologické dny konají také v Olomouci 9. října a v Bratislavě 22. října. Chcete-li se dozvědět více nejen o projekční technice, klikněte ZDE.

 

 

Zdroj: Epson

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: