Soutěžte s Grafikou o hodnotné ceny - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Soutěžte s Grafikou o hodnotné ceny

12. května 1999, 00.00 | Soutěž O nejkreativnějšího neprofesionála běží a my přinášíme několik ukázek, které by vás mohly motivovat k účasti.

Náš server se již tradičně snaží podporovat všechny zájemce o aktivní práci v oboru počítačové grafiky a digitální fotografie. Jedním z nejoblíbenějších způsobů jsou nejrůznější soutěže, které pořádáme. Soutěž "O nejkreativnějšího neprofesionála" je svým způsobem v naší historii jedinečná. Za prvé se nám podařilo zajistit opravdu exkluzivní ceny, které jak doufáme budou tvůrce maximálně motivovat, za druhé jde o soutěž, která vyžaduje od účastníků aktivní tvorbu.

Soutěž běží od 12.4. a příjem přihlášek trvá až do 31. 5. 1999. To znamená, že stále je dost času se zúčastnit a pokusit se vyhrát jednu z cen. Soutěž je vypsána celkem v pěti kategoriích, z nichž každá skýtá dostatek prostoru pro tvůrčí činnost.

Úkolem tohoto článku je povzbudit vás, ve vašem snažení a zvýšit zájem celé veřejnosti. Připravili jsme několik ukázek došlých prací, aby jste měli možnost si udělat celkovou představu. Výběr byl proveden v podstatě náhodně a rozhodně neznamená žádné preference hodnotící komise.

V kategorii 2D a 3D animace zatím příliš mnoho příspěvků. Doufáme, že důvodem je snaha autorů připravit co nejlepší příspěvky, i když si uvědomujeme, že náročnost přípravy v těchto kategoriích je jedna z nejvyšších.

V kategorii Grafické kompozice se objevují velice povedené kompozice. V této kategorii je náročnost technické přípravy o něco nižší, zato nápad hraje opravdu velkou roli. Jako ukázku jsme vybrali dva příspěvky. První je od Romana Sadleka. Druhou připravil Pavel Parikrupa.

 

V kategorii Kreativní fotografie se objevilo již několik opravdu zdařilých fotografií. Prostor je zde kromě klasických fotografií i pro digitální, z nichž jsme vybrali jednu ukázku od Petra Machačka.

Poslední kategorií, která je vypsána je Kretivní video a multimedia. Z této oblasti nám bohužel Internet neumožňuje zatím publikovat ukázku.

Na závěr bych rád povzbudil všechny potenciální autory. Každý příspěvek má šanci na vítězství.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: