Sanyo Eneloop akumulátory - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Sanyo Eneloop akumulátory

21. března 2013, 08.21 | Tužkové a mikrotužkové NiMH akumulátory nového typu uvedla značka Sanyo s předstihem jako první z výrobců napájecích článků, akumulátorů, baterií, nabíječek a měřicích i kontrolních přístrojů už v roce 2005. Nyní nabízí produkty třetí generace a své portfolio také výrazně rozšířila, aby vyhověla potřebám různých zákazníků.

 

Největší kapacitou disponují tužkové akumulátory Sanyo XX Powered, které rozeznáte od ostatních díky typickému černému provedení. Eneloop XX jsou špičkové japonské NiMH akumulátory, mají životnost až 500 nabíjecích cyklů a nově reálnou kapacitu 2450 mAh. Nově je firma Sanyo uvedla i v provedení mikrotužky AAA. Články jsou již z výroby nabité a připravené k okamžitému použití.

 

Sanyo Eneloop akumulátory

 

Mají velmi nízký vnitřní odpor, proto dokáží trvale dodávat velmi vysoké proudy a díky extrémně nízkému samovybíjení si i po jednom roce skladování udrží až 85 % kapacity. Stabilní vybíjecí napětí je zajištěno i při nízkých teplotách, baterie jsou tudíž vhodné i pro všechny druhy "jemné" vysokoodběrové elektroniky, jako jsou videokamery nebo foroaparáty, a jejich kvalitu nejvíce oceníte v zimních měsících. Oproti běžným NiMH akumulátorům fungují dobře i za teploty -20 °C. Neznají paměťový efekt, takže není ani zapotřebí hlídat pro další dobití stav článku. NiMH akumulátory Eneloop jsou postaveny na nové technologii, díky které neztrácejí samovolně kapacitu a pomaleji stárnou.

 

Sanyo Eneloop akumulátory

 

Tužkové a mikrotužkové akumulátory Sanyo Eneloop při svém uvedení na trh představovaly revoluční novinku ve všech oblastech svého využití. A nejnovější generace Sanyo Eneloop XX jako první na trh uvedla dobíjecí články s minimalizovaným samovybíjením, které díky své kapacitě a stabilitě při velkých proudových odběrech patří již mnoho let mezi oblíbené především u modelářů a fotografů. Ve stejném designu jsou navíc baleny i v setech s inteligentními nabíječkami, které dokáží analyzovat před zahájením nabíjení i v jeho průběhu každý článek zvlášť. Navíc jsou vyráběny ve třech provedeních, a to podle typu použití akumulátoru. Pro někoho je podstatná spíše celková životnost s důrazem na velký počet nabíjecích cyklů, např. bezdrátový telefon, chůvička. Někdo zase vyžaduje velkou kapacitu a stabilní chování. Dlouhá životnost dává široké možnosti využití v mnoha domácích zařízeních, zvláště pro malé děti. Akumulátory, napájecí články a baterie Sanyo jsou na český trh dodávány prostřednictvím sítě Planeo Elektro a jsou v prodeji i ve specializovaných fotoprodejnách. 

 

Sanyo Eneloop akumulátory - aktuální nabídka v přehledné tabulce:

 

Sanyo Eneloop - tabulka

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: