Quentin nabízí barevné tiskárny Tektronix - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Quentin nabízí barevné tiskárny Tektronix

15. června 1999, 00.00 | Tiskárny Tektronix nyní kromě PS-Pro distribuuje po vzájemné dohodě i společnost Quentin. Více v tiskové zprávě.

Společnosti Quentin, spol. s r.o. a PS-Pro s.r.o. oznámily dohodu o partnerství v distribuci produktů Tektronix. Společnost PS-Pro, dlouholetý partner a zástupce značky Tektronix na českém trhu, získá možnost dalšího rozšíření trhu, zejména mezi prodejce počítačů Apple Computer, které tradičně zásobuje Quentin. Jak konstatoval Pavel Tesař, obch. ředitel Quentinu, tiskárny Tektronix velice dobře zapadají do portfolia produktů distribuovaných Quentinem, protože jsou 100% kompatibilní se standardy světa počítačů Macintosh (AppleTalk, ColorSync), a navíc dokonale spolupracují s programovým vybavením společnosti Adobe (PostScript Level3, Acrobat). Obchodní podmínky dohody dovolí Quentinu dodávat prodejcům populární modely Phaser za stejných podmínek jako PS-Pro.

Společnost Quentin působí od počátku roku 1998 na českém trhu jako distributor komponent pro DTP a předtiskovou přípravu. Je autorizovaným distributorem programového vybavení Adobe Systems, Quark a daších. Z hardware oblasti dodává zejména počítače Apple Computer včetně veškerého příslušenství, a dále skenery a digitální fotoaparáty Agfa.

PS-Pro je již mnoho let autorizovaným distributorem barevných tiskáren Tektronix, které si postupně vybudovaly neotřesitelnou pozici u profesionálních uživatelů z grafických studií a bodují svým poměrem cena/výkon i v oblasti obchodní grafiky, kde např. platí unikátní nabídka černého vosku zdarma po dobu životnosti tiskárny.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Stolní tiskárny  

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: