Produkty HP nakupujte přes Internet - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Produkty HP nakupujte přes Internet

23. června 1999, 00.00 | Nově otevřená sekce oblíbeného internetového obchodu shop.cz je věnována produktům HP. Důležitá je oficiální podpora HP, která přináší speciální ceny.

Společnost HP již delší dobu celosvětově prodává své produkty přes Internet. Z pohledu českých uživatelů je však nákup na zahraničních serverech problematický. Proto jistě každý uvítá možnost nakupovat přímo v Čechách. Tuto možnost mají všichni uživatelé Internetu od 17.5. Společnost HP se spolupráci se serverem Shop.cz otevřela oficiální obchod z produkty HP na Internetu.

Trochu jsme se po obchodu porozhlédli a musíme konstatovat, že je na něm vidět půsovebí obou společnosti. Samotný obchod je pochopitelně shodný s tím, co znáte z www.shop.cz. Proč teké měnit něco, co se osvědčilo. HP je zřejmě strůjcem informačního obsahu, což je patrné. Řazení rubrik a jednotlivých produktů zřejmě vycházejí z logiky HP, ale z pohledu nakupujících asi trochu překvapí. Inu, asi záleží na každém.

Zde je znění tiskové zprávy:

PRAHA, ČR -- Dne 17. 5. začal fungovat první specializovaný obchod po Internetu s produkty společnosti Hewlett-Packard. Projekt vznikl ve spolupráci s firmou INET, a.s., provozovatelem Virtuálního Obchodního Domu!® -SHOP.CZ (http://www.shop.cz). Zákazníkům se tak nabízí další možnost, jak nakoupit produkty HP, přičemž hlavním lákadlem je šíře nabídky, tj. kompletní sortiment produktů HP. Pro první nakupující jsou navíc připraveny speciální nabídky jako: speciální cena DeskJet 420C nebo při koupi PhotoCamera C30 tiskárna zdarma. Obchod najdete na internetovské adrese http://hp.shop.cz nebo http://www.shop.cz.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Skenery  

 » Rubriky  » Stolní tiskárny  

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: