Prague Internet World 98 - den první. - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Prague Internet World 98 - den první.

7. dubna 1998, 00.00 | Protože ne každý se může osobně zúčastnit této akce a někteří z Vás se možná ještě nerozhodli, přináším Vám pár postřehů a snímků.

Protože ne každý se může osobně zúčastnit této akce a někteří z Vás se možná ještě nerozhodli, přináším Vám pár postřehů a snímků. Celá akce, alespoň první den, působila velice klidným a profesionálním dojmem. Pokud čekáte humbuk většiny výstav a veletrhů, pak budete zklamáni nebo přesněji řečeno nadšeni.

Hala 2.

Co na našem stánku ?
Co můžete najít na našem stánku. Inu nás, ve smyslu Technet. Za Mobil Server se dnes zůčastnil Patrick Zandl, za Digit Server jsem se na chvíli objevil já, ale seriózně se budeme účastnit až od zítřka. Takže zítra můžete potkat mě a Jirku Vokurku, ve čtvrtek pak opět mě a Jirku Trinkewitze. Z dnešního osazenstva jsem ještě nezmínil Jirku Bergera ( Notebooky ) a Radek Pilát ( Vztlak ) a to je z dopolední sestavy vše. Jinak se jistě objeví další persóny, které figurují na seznamu Technetu.
Na stánku jsou k dispozici tři počítače připojené do Sítě ( z Obecního domu vede linka 512kB do sítě PVT Net ), dále pak tiskárny ( Epson a Lexmark ), video rekordér připojený na kartu Buster a nebudou chybět ani digitální fotoaparáty ( Agfa ePhoto1280, Kodak DC 120 ). Dále pak nějaké ty prospekty a reklamní materiály.

Náš stánek.

Kdo dnes zaujal ?
Zde bych rád zmínil několik stánků, které mě dnes zaujaly. Netvrdím, že jsou nejlepší, ale padly mi dnes do oka a tak jsem se trochu ptal a fotografoval.
Jako první bych zmínil stánek firmy Olympus, která prezentuje řadu CAMEDIA a sublimační tiskárny. Jejich stánek je již notoricky známí, ale přesto je jistě zajímavé se seznámit s těmito technologicky pokročilými produkty.
Jako druhý zmíníme stánek společný stánek Paegasu a PVT. Ten je největší a jako jeden z mála atypický. Je vidět, že Paegas a PVT to s Internetem myslí vážně. Rozhodně stojí za shlédnutí stále se rozšiřující škála mobilních komunikačních prostředků.
O dalších expozicích se zmíníme zase zítra. Je zde ještě mnoho zajímavých expozic, o kterých bych se rád zmínil.

Olympus.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: