Novinky od Amosu. - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Novinky od Amosu.

2. února 1998, 00.00 | V posledních týdnech se nám na stůl dostaly hned dvě tiskové zprávy od firmy AMOS Software, která působí na českém softwarovém poli už dost dlouho.

V posledních týdnech se nám na stůl dostaly hned dvě tiskové zprávy od firmy AMOS Software, která působí na českém softwarovém poli už dost dlouho. Proto jsem se rozhodl pro Vás připravit malý výtah z těchto zpráv. Jejich plná změní pak můžete najít na serveru jmenované firmy.

Adobe After Effects
První tisková zpráva byla vydána 5. 1. 1998 a týká se software Adobe After Effects, který je určen pro platformy WIN NT a Mac. Podle firmy Adobe, se stal tento program velkým konkurentem různých systémů na platformě SGI v oblasti vytváření filmových triků. Ukázkou použití tohoto systému pro post - produkci může být právě uváděný film " Hvězdná pěchota " ( Starship Troopers ), kde byl použit k mnoha montážím. Měl jsem možnost tento film vidět a montáže jsou opravdu pěkné. ( Nehodnotím obsah filmu. )
Tisková zpráva pak dále hovoří o dalších filmech, ve kterých byl systém použit. Namátkou zmíním třeba Muže v černém ( Men in black ). Obsahuje spoustu chvály ze strany filmařů, což je pochopitelné už pro její cenu, která je u nás stanovena na nějakých 36 resp. 73 tisíc korun podle toho, zda dáte přednost verzi Standard či Production Bundle.
Co dodat ? Firma Adobe se již delší dobu snaží prosadit v oblasti post-produkce a digitálních efektů. Z nižší cenové kategorie jmenujme legendární Adobe Premiere. After Effects jistě zaujme svou cenou mnoho profesionálů a pro ostatní je to alespoň zajímavá informace. Až příště půjdete do kina, možná právě film, který uvidíte bude zpracován pomocí After Effects.

CADtools 1.1
Druhá tisková zpráva vydaná 6.1.1998 se týká software CADtools 1.1 firmy HotDoor, kterou firma Amos Software začala zastupovat na našem trhu. A o co vlastně jde ? Inu o 33 zásuvných modulů ( plug-in ) pro software Adobe Illustrator. A co nabízejí? Jde o nástroje pro technické kreslení a architekturu. Tento obor je našemu zaměření přeci jen trochu vzdálen, takže koho to zajímá, ať si přečte plné znění na stránkách firmy Amos Software.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: