NEC MultiSync V322 – 32“ public displej - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

NEC MultiSync V322 – 32“ public displej

8. září 2012, 08.51 | Společnost NEC Display Solutions Europe představila 32palcový public displej MultiSync série V s OPS slotem, který zvyšuje úroveň v kategorii public displejů vstupní úrovně. Je navržen tak, aby splňoval nejpřísnější požadavky pro použití v retail signage sektoru, veřejných místech prezentací a informací, jako jsou civilní dopravní letiště, nádržní haly nebo velká obchodní centra, kde jsou potřeba reklamní, informační a další panely

 

Nový displej NEC MultiSync V322 je vybaven senzorem okolního osvětlení, který zajišťuje, že je při změně světelných podmínek automaticky nastaven odpovídající jas momentálním světelným podmínkám tak, aby byl obsah stále perfektně čitelný. Tato technologie jednak snižuje spotřebu elektrické energie, ale také vytváří velmi příjemné podmínky pro oči, které tak nemusí čelit namáhání z nedostatečně prosvětlené, nebo naopak přesvětlené prezentace obsahu. Samozřejmostí jsou vestavěné reproduktory a promyšlený management chlazení panelu pro zajištění dlouhé životnosti matrice. 

 

NEC MultiSync V322 – 32“ public LC displej

 

Díky slotu STV2 OPS je možná integrace nejrůznějších slotových řešení, založených na novém OPS standardu, bez nutnosti použití dalších externích zařízení, krabiček a redukcí. Moduly včetně nejrůznějších PC, HDSDI a jiných řešení rozšiřují možností připojení a zvyšují flexibilitu nad rámec průmyslových standardů pro 32palcové public displeje.

 

detaily

 

Model V322 má jako první public displej na trhu plné ovládání pomocí SNMP přes LAN v kombinaci se schopností posílat varovné e-maily v případě, že dojde k potížím, jako je nedostupný signál, přehřátí nebo selhání podsvitu. 

 

NEC MultiSync V322 – 32“ public displej

 

LCD panel NEC MultiSync V322 je k dispozici od září 2012 za doporučenou koncovou cenu 20 300 Kč bez DPH. Prodejní balení obsahuje kromě samotného displeje napájecí kabel, VGA kabel, uživatelský manuál na CD-ROM a průvodce rychlým nastavením. Software pro ovládání po LAN lze volně stáhnout na internetu. NEC Display Solutions Europe poskytuje kompletní tříletou záruku včetně podsvitu systémem servisu Door – to- Door. Další informace o LCD panelu najdete v datasheetu (PDF, angl.). 

 

Přílohy:

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Digitální fotografie  

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Digitální video  

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: