NEC MultiSync EA224WMi - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

NEC MultiSync EA224WMi

29. září 2012, 22.42 | Společnost NEC Display Solutions Europe uvedla na trh zajímavý a cenově dostupný nový LCD monitor v oblíbené řadě komerčních displejů série EA. Displej má IPS panel, praktický design, rozšířené možnosti připojení a díky nabídce funkcí splňuje požadavky náročných zákazníků.

 

 

NEC MultiSync EA224WMi splňuje poptávku jak náročnějších domácích uživatelů, tak firemní klientely, a to nejen díky stylu, ale také díky použitým moderním technologiím, které zajišťují kvalitní zobrazení za rozumnou cenu. Nový 21,5“ displej formátu 16:9 má velmi tenký IPS panel s LED podsvitem, což zaručuje velmi kvalitní zobrazení z jakéhokoliv pozorovacího úhlu, v minimalisticky líbivém designu.

 

NEC MultiSync EA224WMi

 

Nabízí čtyři signálové vstupy: HDMI, DisplayPort, DVI-D a VGA. Díky integrovaným reproduktorům a HDMI vstupu velmi dobře poslouží při přehrávání filmů, multimédií a případně může být použit ve spojení se Set-top boxem jako druhý televizor. Samozřejmostí jsou vstupy pro sluchátka a USB. Díky výborné ergonomii, kabel managementu, výškovému nastavení až o 130 mm, natočení, naklopení a otočení do portrétní orientace poslouží výborně nejrůzněji zaměřeným uživatelům.

 

 NEC MultiSync EA224WMi

 

LED podsvit poskytuje nejen kvalitní zobrazení, ale má také menší celkovou spotřebu energie. Navíc je vybaven dvěma typy senzorů. Senzor okolního osvětlení automaticky přizpůsobuje jas a kontrast displeje, v závislosti na okolních světelných podmínkách. Takzvaný „human“ senzor reaguje na přítomnost, nebo nepřítomnost uživatele před displejem. V případě, že se uživatel vzdálí od displeje, přepne senzor displej do úsporného režimu. Jakmile se však uživatel opět před svůj displej posadí, aktivuje se normální pracovní režim. Tyto funkce garantují výrazné snížení spotřeby energie a tím i nákladů. Při výrobě nejsou použity ekologicky škodlivé látky, jako je např. rtuť, olovo nebo arsen.

 

NEC MultiSync EA224WMi

 

Pro zajištění ještě vyšší úrovně podpory a funkčnosti pro uživatele pracující s více displeji, má NEC MultiSync EA224WMi funkci ControlSync, umožňující konfigurovat všechny připojené displeje z jednoho hlavního displeje. Také jakákoli real-time nastavení senzorů, „human“ senzoru a senzoru okolního světla jsou synchronizována a řízena z hlavního displeje, aby byla zajištěna souhra mezi jednotlivými displeji a uživatel nemusel každý displej nastavovat zvlášť.

 

NEC MultiSync EA224WMi je v prodeji od září 2012 za doporučenou koncovou cenu 6000 Kč bez DPH a na výběr je v černé, nebo bílé barvě. Součástí balení je displej, napájecí kabel, kabel DVI-D – DVI-D, VGA-VGA kabel, USB kabel, audio kabel, Control Sync kabel a CD s manuálem. NEC Display Solution Europe poskytuje kompletní tříletou záruku včetně podsvitu, a to systémem servisu Door – to Door. 

 

Podrobnosti máte v datasheetu NEC MultiSync EA224WMi (PDF, angl.).

Přílohy:

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Digitální fotografie  

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Digitální video  

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: