Malá oslava narozenin. - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Malá oslava narozenin.

2. srpna 1998, 00.00 | Včera uplynulo přesně osm měsíců od oficiálního rozjezdu našeho serveru. To považuji za docela dobrou záminku k drobné rekapitulaci a zároveň k novým změnám.

Včera uplynulo přesně osm měsíců od oficiálního rozjezdu našeho serveru. To považuji za docela dobrou záminku k drobné rekapitulaci a zároveň k novým změnám. Celý článek si dovolím mírně proložit anketami, a proto Vás prosím o občasné hlasování. Takže nejdříve se pustíme do drobné rekapitulace.


Má podle Vás smysl takovýto článek ???


Jak se vyvíjíme ?
O tom, jak si náš server stojí se můžete přesvědčit každý den v naší statistice, v které zveřejňujeme základní údaje. Podle statistiky je poměrně patrné, jak to se serverem vypadá a já dnes nemám ani moc chuť se vytahovat. Spíš bych Vám všem chtěl poděkovat, že nás navštěvujete a snad i čtete. Je to ta nejlepší odměna za naší někdy dost náročnou práci.


Zajímáte se o statistiku serveru ???


Co nového vzniká ?
Protože nás ještě pořád čtete, snažíme se pro Vás připravovat stále nějaké novinky. Pokud bych měl zmínit ty největší z poslední doby, pak jsou to určitě náš DigitCHAT a nové rubriky DVD a GRAFIKON. To jsou asi ty největší změny, které přinesly poslední týdny. Z těch následujících prozradím jen samostatnou rubriku pro Software, která by měla být hotová nejpozději do dvou týdnů.


Jsou pro Vás nové rubriky zajímavé ???


Kdo pro Vás server připravuje ?
A zde je další velká novinka. Pracovní tým se rozrostl od dva nové redaktory. Jsou to a . Oba pomalu a nenápadně začínají publikovat a doufám, že brzy si o nich přečtete i něco v rubrice O nás. Zatím zůstávají tak trochu v anonymitě, ale znáte to, jejich články jsou důležitější než fotografie.

Něco k designu.
No a na konec jsem si nechal naší oblíbenou a skoro až pravidelnou změnu designu. Tentokrát jsme se drželi poměrně při zemi, takže si myslím, že orientaci na serveru neztratíte. Tentokrát vycházíme vstříc těm, co nám vytýkali přílišnou strohost designu. Dal jsem trochu volnější ruku tvůrcům a posuďte sami. Pokud by se Vám tato změna zalíbila, můžeme v tomto duchu dále pokračovat a server zkrášlovat, ale vše hezky pomalu.


Jak hodnotíte nový design ???
1. Je úplně strašný.
2. Pěkné, ale nepraktické.
3. Docela to ujde.
4. Je to pěkné.


Závěrem
Co říct závěrem ? No snad aby to všechno klapalo aspoň tak jako dosud. I nadále se chceme zaměřovat hlavně na recenze produktů, které považuji za stěžejní v součastném stavu serveru. Doufám, že nám zachováte svou přízeň, a že jste hlasovali aspoň v některé z anket.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: