Letní tábory pro děti od Autocontu - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Letní tábory pro děti od Autocontu

10. května 1999, 00.00 | Společnost Autocont pořádá nevýdělečné letní dětské tábory pochopitelně se zaměřením na práci s výpočetní technikou. Možná prostor pro další generaci grafiků?

AutoCont CZ a.s., největší česká soukromá společnost podnikající v oblasti dodávek produktů a služeb z oblasti výpočetní techniky, pořádá ve svém pražském školicím středisku již druhý ročník letních počítačových aktivit – „Dětské počítačové tábory“.

Letos tak mají možnost seznámit se s počítači, programy, Internetem atd. i naši nejmenší. Počítačové tábory jsou určené pro děti ve věku od 8 do 16 let, které mají zájem o práci s počítačem. Náplní letních táborů je nejen seznámit se s základy práce na počítači, ale i s ovládáním vybraných programů z balíku MS Office97, počítačového tisku, práce v celosvětové počítačové síti Internet, se základy elektronické pošty a elektronické komunikace. Děti se naučí tvořit své vlastní WWW stránky, pracovat se scannerem, grafikou, zvukem a videem. Pro zpestření si budou moci zahrát i poslední hity z oblasti počítačových her.

Dětské počítačové tábory jsou nevýdělečnou akcí, cena za jednu osobu činí 2500 Kč +5% DPH za týdenní výuku. Cena zahrnuje program od 8 do 18 hodin a tři jídla denně. V dopoledních hodinách děti absolvují povídání o počítačích stylem škola hrou. Poté pokračují v samostatné práci na počítačích. V odpoledních hodinách následuje dle počasí výlet do přírody či volný program v učebně. Výuka probíhá v klimatizovaných prostorách akademické půdy ČVUT a je zajištěna profesionálními lektory školícího střediska AutoContu CZ.

Školící středisko je vybaveno moderními multimediálními počítači AutoCont MediaPro 5000 s procesory Intel Pentium II a 17“ monitory Premio. K dispozici je scanner s barevnou tiskárnou a samozřejmě neomezený přístup k Internetu.

Pro další informace kontaktujte :
Daniela Vašková
školící středisko AutoCont CZ a.s. – pobočka Praha
ČVUT - fakulta elektrotechnická
tel. 24352867, e-mail :
http://www.autocont.cz/skoleni/

Ukázky dětských prací z loňského roku naleznete na adrese : http://147.32.197.222/5pro_det/ram_deti.htm

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: