Kyocera získala ocenění TOP100 Global Innovator za rok 2015 - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Kyocera získala ocenění TOP100 Global Innovator za rok 2015

14. června 2016, 10.14 | Kyocera Document Solutions, přední světový dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, se umístila mezi stovkou nejúspěšnějších inovátorů za rok 2015.

Ocenění Top 100 Global Innovator uděluje Thomson Reuters, celosvětový dodavatel globálních informací pro obchodní společnosti. Kyocera byla oceněna za úspěšné patenty a inovace už druhý rok po sobě.

 

 

Ocenění Thomson Reuters Top 100 Global Innovator jsou udělována každoročně od roku 2011 na základě analýzy údajů Thomson Reuters a posouzení vývoje firem v oblasti zlepšovacích návrhů a získaných patentů. Základní politikou společnosti Kyocera je chránit výsledky výzkumu a vývoje a respektovat práva k duševnímu vlastnictví svých zaměstnanců. Kyocera sleduje a podporuje i zahraniční patenty, protože firma má již mnoho poboček po celém světě. Společnost také založila sdružení Global Intellectual Property Partners, které organizuje společná setkání patentových úřadů ve Spojených státech, Evropě, Číně, Koreji a Japonsku. Setkávají se tak pracovníci, kteří mají na starosti ochranu duševního vlastnictví, diskutují o různých tématech, zlepšovacích návrzích i specifikacích na patentových přihláškách. V současné době má sdružení dvě zahraniční pobočky v USA a Číně a v tomto roce plánuje otevřít novou pobočku v Evropě.

 

Zdroj: Kyocera

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: