Expert and Partner novým distributorem firmy Xerox - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Expert and Partner novým distributorem firmy Xerox

9. června 1999, 00.00 | Společnost Xerox získala nového oficiálního distributora svých produktů v České republice.

Společnost Xerox získala nového oficiálního distributora svých produktů v České republice - společnost Expert and Partner. Firma Xerox tak bude moci intenzivněji nabídnout svým zákazníkům produkty pro tržní segment SOHO (malé a domácí kanceláře). Tato skupina produktů ("channels products"), zahrnuje inkoustové a laserové tiskárny, faxy, malé kopírky a nejmodernější multifunkční produkty.

Spolupráce mezi firmou Xerox CR a Expert and Partner byla oficiálně zahájena 1. června 1999. Po firmě CHS, která se stala klíčovým distributorem firmy Xerox v dubnu loňského roku, tak Expert and Partner přidává do celkové distribuční sturuktury firmy Xerox své pobočky v Brně a Praze. Dnes představuje nepřímý prodej produktů Xerox 40% celkového příjmu firmy Xerox CR, je tedy významnou součástí celkových firemních aktivit (vedle oddělení pro nepřímý prodej Xerox CR zastresuje také přímý prodej, servis, oddělení prodeje spotřebního materiálu a administrativní oddělení).

Celosvětová strategie firmy Xerox jde jasným směrem - zvyšování intenzity nepřímých prodejních kanálů a posilování svých aktivit v oblasti maloobchodu. Jak uvedl Jim Firestone, prezident Xerox Channels Group společnosti Xerox, při své návštěvě v Praze, v následujících dvou letech Xerox uvede na trh čtyřicet nových osobních a síťových produktů a investuje několik milionů dolarů do celosvětového marketingu a reklamy.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: