Conquest opět nakupuje - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Conquest opět nakupuje

18. června 1999, 00.00 | Společnost Conquest se stává jedním z největších distributorů v naší republice. Buduje si tato společnost neotřesitelné výsadní postavení na trhu?

Conquest potvrzuje své plány patřit mezi nejvýznamnější distributory notebooků v České a Slovenské republice a kupuje společnost I.V.S.N, výhradního dovozce notebooků LEO, společnost s jednou z nejlepších servisních sítí u nás. Posiluje tím svoji pozici na poli mobilní výpočetní techniky a vedle výhradní distribuce notebooků UMAX získává výhradní distribuci notebooků LEO DESIGNote.

Conquest a.s., který koupil v únoru letošního roku společnost KHL s.r.o., a dosáhl tak dominantního postavení na trhu skenerů s výhradní distribucí čtyř renomovaných výrobců skenerů, dosahuje téměř 75% podílu na trhu. Nyní v době špatné ekonomické situace v ČR, kdy o odkupování českých firem českým kapitálem je jevem neobvyklým, v době kdy čím dál více českých IT firem je pohlcováno nadnárodními společnostmi, Conquest potvrzuje, že patří mezi největší ryze české IT společnosti a posiluje své pozice.

Se společností IVSN získává Conquest výhradní distribuci notebooků LEO DESIGNote, které se těší na našem trhu veliké oblibě. Za posledních 5 let prodala společnost IVSN na českém a slovenském trhu 10.600 notebooků této značky, a stala se tak jedním z nejvýznamnějších prodejců notebooků u nás. Společnost IVSN vybudovala síť 26 servisních středisek v České a 11 ve Slovenské republice. Tato síť patří mezi nejrozvinutější servisní sítě u nás a poprodejní podpora zákazníka byla jedním z významných důvodů úspěchu značky LEO na našem trhu. Mezi zákazníky společnosti IVSN a uživatele notebooků LEO patří významné společnosti a organizace mezi které patří Ministerstvo Obrany ČR, National Nederlanden, Plzeňský Prazdroj, Hospodářské Noviny, Slovnaft Slovakia, VW Slovakia a mnohé další.

Společnost IVSN byla založena v roce 1992, a v posledních letech dosahovala obratu na úrovni cca 150 mil. Kč ročně. Po akvizici zůstává servisní středisko notebooků LEO v Přešticích a obchodní část firmy se přestěhuje do centrály společnosti Conquest a.s. v Praze.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: