Autorská galerie. - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Autorská galerie.

17. srpna 1998, 00.00 | V naší galerii přinášíme již od vzniku serveru ukázky Vaší, tedy čtenářské, tvorby.

V naší galerii přinášíme již od vzniku serveru ukázky Vaší, tedy čtenářské, tvorby. Protože naše zkušenost ukazuje, že autoři většinou mají celé série snímků, ze kterých se jen těžko vybírá reprezentant do galerie, nabízíme nyní všem fotografům amatérům možnost zveřejnit celou sérii fotografií v naší galerii. Příkladem může být první série od Jany Žampové, kterou můžete najít ZDE.

Co autorská galerie nabízí ?
Hlavně možnost ukázat širší veřejnosti, co se svým digitálním fotoaparátem dokážete. Umožňuje prezentovat ucelenější podobu, než jen jednu nebo dvě fotografie v měsíčním kole galerie. Navíc u každé série mají čtenáři možnost pomocí hlasování určit pořadí snímků podle toho, jak se jim líbí. To autorovi dává možnost konfrontace s veřejným míněním.

Chcete mít vlastní galerii ??
Pokud ano, tak máme pro Vás řešení. Stačí poslat jednu či více sérií fotografií, připojit údaje o sobě a vše odeslat na naší redakční adresu. Po obdržení Vašich fotografií Vás budeme kontaktovat emailem a dohodneme se na konkrétní podobě právě té Vaší galerie. Takže nepotřebujete v podstatě nic víc, než sérii povedených fotografií a zbytek za Vás obstará Digit Server.

Technické požadavky.
Svojí autorskou galerii může mít v podstatě každý z Vás. Jediné, co je potřeba, je splnění několika základních požadavků spíše technického rázu. Základem je samozřejmě série digitálních fotografií. Ta musí obsahovat od šesti do maximálně patnácti snímků pořízených jedním přístrojem. Před zasláním do galerie mohou být snímky libovolným způsobem upraveny . A samozřejmě nesmíte zapomenout připojit základní údaje o sobě, o sérii a přístroji.

Závěrem
A co říct závěrem ? Snad jen, že všem držíme palce a doufáme, že nás zahrnete spoustou fotografií.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: