Adamovské strojírny chtějí na americký trh přímo - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Adamovské strojírny chtějí na americký trh přímo

21. května 1999, 00.00 | Tradiční český výrobce plánuje přímý vstup na americý trh.

Generální ředitel akciové společnosti ADAMOVSKÉ STROJÍRNY a.s. ing. Walter Adámek oznámil, že jedním z prvních kroků nové strategie strojíren pro rok 2000 bude ustavení přímého spojení značky ADAST na Severoamerický trh. Stane se tak prostřednictvím firmy vlastněné přímo Adamovskými strojírnami.

Vzniklá společnost bude od 1. ledna roku 2000 zastřešovat prodej, propagaci a podporu zákazníkům a svoji prodejní organizaci. Značka ADAST se tak zařadí mezi všechny hlavní světové výrobce polygrafických strojů, kteří už zpracovávají Severoamerický trh přímo přes své firmy umístěné v USA a prostřednictvím přímé dealerské sítě.

Podle slov Walera Adámka je vzhledem k rychle se měnícím technologiím i požadavkům trhu velmi důležité, aby se zkrátila vzdálenost mezi výrobcem a konečným uživatelem tiskových strojů. Výrobce je tak schopen lépe a rychleji poznat požadavky trhu, pružněji vyhovět svým zákazníkům a bude mít lepší kontrolu nad svými odbytišti.

Napřímení vztahu by mělo postupně zasáhnout všechna hlavní odbytiště strojů ADAST. Mezi první a nejdůležitější trhy patří trh USA, který vykazuje v posledních letech stálou konjunkturu a tvoří významný podíl na exportu strojů ADAST. Tímto opatřením očekává podnik další růst podílu prodejů strojů značky ADAST na trhu USA, který má mimo jiné také největší předpoklady pro další prodeje nejnovější technologie DI pro přímou přípravu tiskové desky ve stroji u řady AD 705C. V USA je již řada strojů s touto technologií v USA instalována a podle vyjádření výrobce tyto stroje pracují k velké spokojenosti svých majitelů.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Polygrafie  

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: