Zalman Z9 D Series - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Zalman Z9 D Series

13. února 2013, 08.09 | Firma Zalman představila čtyři nové verze oblíbené skříně Z9. Modely Z9 DI, Z9 DII, Z9 DIII a Z9 DIV jsou vybaveny regulátorem otáček a ukazatelem teploty a lze do nich namontovat až sedm ventilátorů. Vnitřní části skříní jsou opatřeny černým nástřikem, v levé bočnici je akrylové okno. Série Z9 je určena pro uživatele, kteří hledají kvalitní a dobře vybavenou a odvětrávanou skříň.

Skříně na počítače Zalman Z9 DI, Z9 DII, Z9 DIII a Z9 DIV mají nové provedení, ale klasický design. Přední část je vybavena chráněným prachovým filtrem a 120mm ventilátorem s LED, který lze vyměnit za model s průměrem 140 mm. Druhý ventilátor je na zadní straně skříně, třetí v horní části a další u bočnice. Základní systém chlazení tak tvoří čtyři ventilátory, dodatečné dva ze tří přídavných ventilátorů (120/140 mm) lze namontovat na horní a dolní pozice skříně, které jsou opatřeny prachovým filtrem, a třetí na bočnici.

 

Zalman Z9 D Series

 

Pro zachování optimálních podmínek provozu počítače byla konstrukce nových skříní série Z9 D v maximální míře zjednodušena a využívá nejnovější řešení: 

– demontáž bočnic a instalace disků se provádí bez použití nářadí;

– optimální délka umožňuje umístit na základní desce grafickou kartu o délce až 290 mm; 

– díky speciálním otvorům v podstavci pro základní desku lze elegantně uspořádat kabeláž;

– montážní místa pevných disků byla částečně opatřena antivibrační pryží;

– skříň je přizpůsobena k montáži vodního chlazení – otvory pro hadice externího chladiče se nachází na zadní stěně skříně jak je zvykem;

– zdroj se montuje v dolní části skříně.

 

Skříně mají tři 5,25” externí pozice pro šuplíky, mechaniky nebo dodatečné regulátory otáček a pět 3,5” pozic pro pevné disky a jednu univerzální 2,5”/3,5”. V tomto modelu lze také nainstalovat až sedm karet s jedním slotem. Kromě regulátoru otáček a ukazatele teploty se v horní části nachází čtyři porty USB 2.0, vstup pro mikrofon, výstup pro sluchátka a tlačítka Power a Reset.

 

Zalman Z9 D Series – tabulka se základními údaji:

 

Zalman Z9 D Series - specifikace 

 

Doporučená maloobchodní cena všech modelů skříní Zalman Z9 D je 1500 Kč s DPH. Více informací najdete na webu Zalman.com.

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: