Western Digital My Passport nové generace - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Western Digital My Passport nové generace

wd_newpassport_130px

3. dubna 2012, 00.00 | Společnost Western Digital v březnu uvedla na trh novou generaci své nejprodávanější řady externích přenosných disků My Passport. Uživatelům nabízí moderní stylový design vnějšího pouzdra a vylepšené prvky automatického zálohování a bezpečnosti. A jako první má kapacitu paměti 2 TB.

Nové štíhlé a snadno přenosné disky My Passport jsou nabízeny v pěti oblíbených barvách, bílé, černé, „stříbrné“, modré a červené. Jejich precizní povrchová úprava byla speciálně navržena tak, aby vnější pouzdro bylo více odolné proti poškrábání a aby na něm nezůstávaly otisky prstů. Kapacita paměti od 500 GB do 2 TB poskytuje dostatek úložného místa pro všechny digitální fotografie, videklipy, hudední soubory a další potřebné dokumenty. Pro připojení jsou disky vybaveny rozhraním USB 3.0 s mimořádně rychlým přenosem dat, které je zpětně kompatibilní s USB 2.0.



Nové disky My Passport také nabízejí software pro automatické zálohování dat WD SmartWare a program WD Security pro zabezpečení heslem a hardwarové šifrování. Vestavěné bezpečnostní prvky ochrany heslem a hardwarové šifrování napomáhají ochránit data před neoprávněným přístupem. Disky jsou tudíž také bezpečné datové úložiště. Software pro souvislé automatické zálohování a ochranu heslem s hardwarovým šifrováním. Dodávaný software nabízí potřebnou pružnost nastavení podle toho, jaké potřeby a nároky uživatel na zálohování klade: plná instalace všech prvků, instalace vybraných služeb, anebo prosté používání disku bez softwaru.



Disky WD My Passport jsou dostupné u vybraných prodejců a doporučená koncová cena nové 2TB edice je 5399 Kč. Podrobné informace o produktové řadě My Passport najdete na webu WDC.com.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » testovaci  

 » Rubriky  » VSE  

 » Aktuality  

 » Rubriky  » Go verze  

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Zprávy  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: