Western Digital: My Passport Edge s USB 3.0 - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Western Digital: My Passport Edge s USB 3.0

12. října 2012, 09.06 | Společnost WD, dceřiná firma Western Digital Corporation, od září pod označením My Passport Edge nabízí svou nejnovější verzi produktové řady přenosných pevných disků, určených jak pro platformu PC, tak i Mac. Externí disky My Passport Edge a My Passport Edge for Mac mají kapacitu paměti 500 GB a rozhraní USB 3.0 pro rychlé ukládání a načítání dat.

 

Western Digital My Passport Edge s USB 3.0

 

Disky My Passport Edge mají nový atraktivní design a jedinečnou povrchovou úpravu.

 

Elegantní, velmi štíhlé externí disky My Passport Edge a My Passport Edge for Mac umožňují efektivně spravovat, sdílet a používat digitální obsah kdekoli a kdykoli a disponují smozřejmě také prvky pro ochranu a zabezpečení před neoprávněným přístupem k uloženému obsahu.

 

Western Digital My Passport Edge s propiskou

 

Nabízejí také ochranu dat v počítači nebo notebooku, se kterým je uživatel používá. Verze My Passport Edge pro PC zahrnuje i software WD SmartWare pro nepřetržité a samočinné zálohování, které vytváří kopii obsahu počítače. Zajišťuje, že osobní data a složky jsou zálohovány a chráněny v případě poškození počítače či jeho ztrátě.

 

Přenosné pevné disky My Passport Edge for Mac doplňují oblíbené počítače MacBook a MacBook Air. Jejich stylové vnější pouzdro z hliníkové slitiny současně chrání obsah disku před různými otřesy a nárazy. Nové disky pro platformu Mac jsou kompatibilní s aplikací Apple Time Machine   pro klidný spánek a bezproblémové každodenní používání.

 

My Passport Edge for Macintosh

 

Jim Welsh, výkonný vicepresident a generální manažer společnosti WD pro značkové produkty a skupinu produktů pro koncové uživatele uvedl: „Nové disky WD My Passport Edge pro obě platformy, jak PC, tak Mac, poskytují uživatelům bezpečný, kompaktní a atraktivní způsob, jak pohodlně pracovat či si hrát doslova kdekoli, kam je život či obchod zanese. Víme, že lidé, kteří berou svá soukromá i pracovní data na cesty, dbají na snadnou přenositelnost, ochranu dat, ale i na zabezpečení soukromí. Naše produkty řady My Passport vyrábíme a navrhujeme v co nejmenších velikostech s ohledem na bezpečnost a ochranu dat.“

 

My Passport Edge for MAC prodejní balení

 

My Passport Edge a My Passport Edge for Mac 500 GB mají tříletou omezenou záruku a jsou k dostání prostřednictvím vybraných prodejců a distributorů. Jejich doporučená prodejní cena je 109,99 US$ v případě My Passport Edge, My Passport Edge for Mac mají stanovenu cenu 119,99 US$ . Více informací najdete na webu Western Digital: WD.com - My Passport EdgeWD.com - My Passport Edge for Mac.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Rubriky  » Hardware  

 » Aktuality  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: