Volby v galerii. - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Volby v galerii.

10. února 1998, 00.00 | Jsem si na 110 % jist, že všichni jste pravidelnými návštěvníky naší malé galerie. Přesto si Vás dovoluji upozornit na právě probíhající volby v této rubrice.

Jsem si na 110 % jist, že všichni jste pravidelnými návštěvníky naší malé galerie. Přesto si Vás dovoluji upozornit na právě probíhající volby v této rubrice. A o co vlastně jde ??
Co v soutěži najdete ?
Od našeho vzniku může kdokoli zaslat do galerie své fotografie. Ať už jde přímo o digitální fotografie, či digitálně zpracovanou klasickou fotografii. Z došlých snímků jsme pro Vás vybrali celkem 13 snímků, z nichž se 10 uchází o Vaše hlasy. Zbývající tři jsou původem z našeho serveru, takže jsme je nezařadili.
Proč hlasovat ?
To je těžká otázka. Ano přiznávám již v úvodu, za svůj hlas nezískáte vůbec, ale vůbec nic. No ale z druhé strany máte jedinečnou možnost vyjádřit svůj názor. Projevit své skryté estetické cítění a hlavně spolurozhodovat o dění. Ano, to je ta činnost tak charakteristická pro opěvovanou demokracii, ta které se většina z nás zatím spíš vyhýbá.
Takže závěrem ...
Co říct závěrem ?? Nenechte si hlasování ujít. Hlasovací script je úžasný. ( Děkujeme tímto Péťovi. ) Snímky jsou minimálně zajímavá a já si myslím že i pěkné. Takže, pokud ještě pořád odoláváte spoustě odkazů na galerii, tak tady pro Vás mám velké tlačítko, které Vás snad přesvědčí.

GALERIE

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: