Toshiba Satellite Pro R50-C - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Toshiba Satellite Pro R50-C

29. září 2016, 15.46 | Toshiba představuje nové konfigurace cenově dostupného firemního notebooku Satellite Pro R50-C
Satellite R50-C naplňuje základní firemní potřeby za dostupnou cenu. Bytelná konstrukce a pokročilé vlastnosti pro práci v režimu 24/7. Kompletní konektorová výbava v plné velikosti včetně 4 portů USB.

 

Toshiba Europe GmbH uvedla na náš trh nové konfigurace notebooků Satellite R50-C, které nabízí vynikající poměr ceny a výkonu pro potřeby intenzivní firemní práce. Základem pro celodenní mobilní využití je ověřená bytelná konstrukce, dostatečně jasný matný displej s antireflexní úpravou, dostatek portů v plné velikosti pro připojení jakéhokoli zařízení, se kterým se na cestách setkáte, a také přesná klávesnice. Notebook Satellite R50-C je navržen tak, aby poskytl svému majiteli ve všech těchto směrech spolehlivé řešení.

 

Odolné tělo skrývá léty ověřenou koncepci notebooku do nepohody, který je připraven pro plné vytížení v režimu 24/7. Tomu odpovídá systém chlazení i vnitřní konstrukce tohoto 15,1" notebooku. Nové konfigurace Satellite Pro R50-C-121 a Satellite Pro R50-C-10W jsou poháněny procesory Celeron 3215U s integrovaným grafickým adaptérem Intel® HD Graphics, respektive Core i3 5005U s grafikou Intel® HD Graphics 5500, obě varianty podporují 4 GB operační paměti. Pro data je připraven pevný disk s kapacitou 500 GB a k dispozici je také optická mechanika pro čtení a zápis DVD disků. Komunikaci s okolím zprostředkovává osvědčený modul WiFi/Bluetooth. Pro rychlé a bezpečné propojení s firemní sítí je vestavěn také konektor RJ-45 a spojení s periferiemi zajišťují 4 porty USB, z nichž dva jsou připraveny na rychlou komunikaci se zařízeními standardu USB 3.0. Snadné propojení s jakýmkoli prezentačním displejem bez potřeby speciálních adaptérů zajišťuje dvojice konektorů RGB a HDMI v plných velikostech. Pro zabezpečení důvěrných dat proti zneužití jsou notebooky vybaveny čipem TPM.

 

Notebooky Satellite Pro R50-C těží z třicetiletých zkušeností společnosti Toshiba a poskytují spolehlivý základ pro veškeré potřeby podnikatelů a malých společností. K oběma novinkám je poskytována nadstandardní 3letá záruka. Vzhledem k předpokladům firemního využití je na těchto modelech předinstalován 64bitový operační systém Windows Windows 7 Pro a přiloženy jsou DVD disky s Windows 10 Pro. Na baterie vydrží obě konfigurace pracovat až 8 hodin.

 

 

Zdroj: Toshiba

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: