Toshiba: bezpečnostní řešení McAfee - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Toshiba: bezpečnostní řešení McAfee

17. března 2013, 21.27 | Toshiba zvyšuje hodnotu svých notebooků a v jejich ceně dodává nyní v závislosti na modelu dvě špičková bezpečnostní řešení McAfee. K notebookům umožňuje zdarma instalovat roční licenci antivirového softwaru McAfee AntiVirus Plus 2013 v hodnotě 1499 Kč a v ceně Ultrabooků zakoupených do 31. 3. je zahrnut bezplatný přístup k roční licenci McAfee Anti-Theft.

 

Bezpečnostní softwarový balík McAfee Anti-Theft vyvinutý speciálně pro Ultrabooky pomůže zákazníkům v případě ztráty nebo odcizení jejich Ultrabooku. Speciální nabídka platí pro Ultrabooky Satellite U840, Satellite U940, Satellite U840W, což je přístroj optimalizovaný ke sledování filmů s formátem displeje 21:9 stejným jako filmová plátna, vysoce výkonný Portégé řady Z930/Z830 a také na konvertibilní Ultrabook Satellite U920t, který kombinuje jednoduchost tabletu a funkčnost notebooku s klávesnicí, zakoupené do 31. března 2013.

 

Toshiba: bezpečnostní řešení McAfee

 

Software McAfee Anti-Theft byl vyvinut ve spolupráci se společností Intel. Využívá výhod technologie Intel Anti-Thef a poskytuje uživatelům zabezpečení zařízení i uložených dat. S rostoucím počtem krádeží notebooků se zvyšuje i potřeba uživatelů chránit svá osobní data.

 

Software McAfee Anti-Theft kombinuje hardwarové a softwarové funkce za účelem zabezpečení osobních dat v případě ztráty či krádeže notebooku. Toto řešení umožňuje zákazníkům sledovat jejich ztracený nebo ukradený UltrabookTM a umožňuje jim přístroj vzdáleně uzamknout za účelem ochrany osobních informací. McAfee Anti-Theft obsahuje také šifrování dat a ‚skrytý mód‘, který umožňuje majiteli zařízení zajistit bezpečnost dat i v případě krádeže. Systém chrání osobní data i v případě, kdy je disk z notebooku vyjmut nebo je přeinstalován operační systém.

 

Toshiba: bezpečnostní řešení McAfee

 

Funkce McAfee Anti-Theft 2.0

 

McAfee Anti-Theft ochraňuje osobní informace na ztracených nebo ukradených Ultraboocích a nabízí uživatelům možnost zařízení nalézt a vzdáleně zablokovat. Hlavní vlastnosti aktuální verze zahrnují následující funkce: 

• Najdi a sleduj: Nalezne a sleduje zařízení typu Ultrabook pomocí Wi-Fi, GPS, nebo datového připojení 3G.

• Ochrana souborů: Průběžné šifrování osobních dat; šifrovací klíče jsou uloženy hardwarově a automaticky smazány v případě krádeže. Protimanipulační možnosti předchází smazání softwaru a udržují osobní data zabezpečené i v případě, že disk je odebrán z počítače, nebo je operační systém přeinstalovaný. 

• Režimy a metody uzamčení: K dispozici je řada módů uzamčení počítače, včetně kompletního zablokování, které využívá technologii Intel Anti-Theft a kompletně tak zablokuje přístup k zařízení. ‚Skrytý mód‘ ochraňuje uživatelská data v případě, kdy je počítač lokalizován. Módy ‚Vakcinace‘ a ‚Oprava‘ nabízí možnost dočasně zastavit funkce uzamknutí počítače. Metody zabezpečení zahrnují uzamčení vyvolané uživatelem, manuální uzamčení a načasované uzamčení, které zablokuje zařízení po určité časové době.

• Upravitelná zpráva při ztrátě a nalezení zařízení. Uživatel může vytvořit vlastní zprávu, která se zobrazí při neoprávněném přístupu k počítači.

• Konzola správy: Webový nástroj, který rychle a jednoduše spustí systémové uzamčení ztraceného nebo ukradeného zařízení, udržuje nastavení a zobrazuje historii lokace zařízení na mapě.

• Reaktivace: Pro zpětné odblokování systému zadá uživatel při spuštění heslo s možností asistence uživatelské podpory společnosti McAfee.

 

Toshiba také posiluje možnosti zabezpečení svých notebooků. K vybraným notebookům dodává licenci antivirového softwaru McAfee AntiVirus Plus 2013. Po spuštění akce ‚Záruka bez hranic‘, která chrání uživatele před náhodným poškozením, zničením nebo i odcizením jejich zařízení, se Toshiba rozhodla vylepšit a posunout své služby ještě dále a spouští spolupráci se společností McAfee s bezpečnostním balíkem McAfee AntiVirus Plus 2013.

 

Se zakoupeným notebookem zákazník dostane kód, pomocí kterého si na webovém portálu Toshiba-czech.com zaktivuje licenci na AntiVirus Plus 2013 bez jakýchkoli dodatečných poplatků. McAfee AntiVirus Plus 2013 obsahuje mnoho prvků, které zlepšují hledání a nakupování na internetu. Mimo jiné obsahuje možnost ochrany před škodlivým softwarem či vyskakovacími okny. S barevně rozlišenými ikonami budou uživatelé vždy vědět, jestli stránka, kterou se chystají navštívit, je bezpečná. Software McAfee automaticky blokuje podezřelé a škodlivé reklamy a udržuje tak zákazníky v bezpečí.

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Software  

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: