SteelSeries uvádí novou revoluční sérii headsetů Arctis - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

SteelSeries uvádí novou revoluční sérii headsetů Arctis

SteelSeries Arctis

5. října 2016, 13.05 | Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních periferií, představuje produktovou řadu sluchátek Arctis.

Nová vlajková loď značky představuje 3 typy headsetů, které boří zažité představy o tom, jak by měla herní sluchátka vypadat. Nabízejí kompletně přepracovaný design a nejmodernější soudobé technologie.

 

SteelSeries zanalyzovalo veškeré zavedené stereotypy konvenčních herních headsetů a realizovalo revoluční změnu, na jejímž základě slibuje hráčům, že headsety Arctis:

  • Poskytují vysokou kvalitu zvuku pro hraní her, poslech hudby, sledování filmů a další
  • Jsou vyvedeny v nadčasovém a osobitém designu
  • Disponují mikrofonem, který přináší mimořádně čistý a přirozeně znějící hlas
  • Nabízejí v každém modelu bez ohledu na cenu ty nejlepší technologie současnosti

„Arctis nejsou pouze herní sluchátka, ale kompletní řada headsetů pro hráče," říká Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO, a dodává „Novou produktovou audio sérii jsme vytvářeli s jasnou představou o tom, kdo jsou naši zákazníci a po čem skutečně touží. Arctis mění styl a nejde ve stopách konvenčních značek, které rozptylovaly hráče nesmyslnými závody o lepší specifikace za více peněz bez ohledu na skutečné zvýšení kvality."

 

Nejlepší zvuk a mikrofon v herní oblasti

SteelSeries Arctis zavádí nový standard kvality v oblasti reprodukce zvuku bez kompromisů. Každý headset z rodiny Arctis skrývá ve svém nitru hojně oceňované měniče, používané dosud pouze v nejlepších modelech této značky, které v kombinaci se 7.1 kanálovým zvukem poskytují ten nejlepší zvukový zážitek. Dalším výrazným krokem kupředu je pak i nový ClearCast mikrofon.

 

SteelSeries Arctis

 

„Dokonce i ty nejpopulárnější herní sluchátka na trhu byly dosud vybaveny nanejvýš průměrnými mikrofony," popisuje Rabbani. „Jsme přesvědčeni, že tento pohled na hráčské mikrofony nebyl správný a proto jsme se na ně zaměřili. Proč nezkusit jiný typ mikrofonu přesahující hráčovo očekávaní?"

Všechny modely Arctis disponují exkluzivním zatahovacím bidirekcionálním mikrofonem SteelSeries ClearCast, zajišťujícím čistou hlasovou komunikaci s důrazem na řeč a potlačení hluku z okolí.

 

Pohodlí bez kompromisů

Výsledkem analýzy při vývoji Arctis je nový design nastavitelné a odnímatelné čelenky podobné té na lyžařských brýlích a náušníky vyhotovené ze speciální AirWeave tkaniny používané předními atlety.

„Inspirovali jsme se od atletických značek a zohlednili aspekty, které vzniknou za výjimečných a stresových podmínek," zdůrazňuje Rabbani, a dále vysvětluje: „Náš exkluzivní materiál  AirWeave kombinuje prodyšnost a schopnost odvádět vlhkost atletických tkanin se zvukově izolačními vlastnostmi kůže - zkrátka to nejlepší z obou světů."

Čelenka perfektně padne na jakýkoli tvar a velikost hlavy, patentovaný design rovnoměrně rozkládá váhu headsetu po celé její délce a eliminuje tak otlačeniny po dlouhém nošení.

 

SteelSeries Arctis

 

Oslava každého hráče

Hnací silou vývoje sluchátek Arctis byla také touha uznat, že každý hráč je dynamický jedinec s vlastní osobností a zájmy.

„Gaming sám o sobě nedefinuje hráče. A stejně tak je i Arctis čistým produktem, který neurčuje, jací hráči jsou, ale nabízí prázdné plátno s možností vyjádřit každému jednotlivci sebe samého a svůj pohled na hru prostřednictvím jemu blízkých barev, samolepek aj.," doplňuje Rabbani.

Tímto elegantním plátnem pro libovolné přizpůsobení jsou volné plochy na náušnících vhodné k umístění samolepek a čelenka, nahrazující tradiční flexibilní pásek ze série Siberia. Její různé barevné varianty s odlišným potiskem a také speciální návrhy od známých umělců budou již brzy k dispozici na webových stránkách https://steelseries.com/.

 

Jedinečný výběr

Produktovou řadu sluchátek Arctis reprezentují tři unikátní headsety s totožným vysokým standardem pohodlí a výkonu, které se dále dělí podle funkcí. SteelSeries Arctis 3 je analogová náhlavní souprava vybavená 7.1 prostorovým zvukem kompatibilní s PC, Mac, Xbox, PlayStation VR a mobilními zařízeními.

SteelSeries Arctis 5 disponuje nastavitelným Prism RGB podsvícením a tzv. ChatMix kontrolou hlasitosti zvuku ze hry a probíhající komunikace. Oproti nižší verzi má navíc technologii DTS Headphone: X 7.1. Připojuje se přes USB a díky adaptéru také pomocí klasického 3,5 mm konektoru.

Nejvyšší lag-free bezdrátový model SteelSeries Artis 7 je opět vybaven DTS Headphone: X technologií, ChatMix kontrolou hlasitosti a nabízí čelenku po celém hlavovém mostu.

 

Všechny headesty Arctis lze zakoupit již nyní ve vybraných oblastech za doporučenou koncovou cenu 99,99 euro pro Arctis 3, 119,99 euro pro Arctis 5 a 179,99 euro pro Arctis 7. Zájemci z České republiky a Slovenska si je budou moct objednat ještě během letošního roku prostřednictvím webových stránek https://steelseries.com/. V rámci běžné prodejní sítě budou sluchátka v tuzemsku k dispozici začátkem roku 2017.

Pro více informací navštivte https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis

 

 

Specifikace jednotlivých modelů SteelSeries Arctis

 

Arctis 3

Arctis 5

Arctis 7

Společné vlastnosti

Speciální čelenka připomínající tu na lyžařských brýlích

Automaticky nastavitelný design

Náušníky ze speciální tkaniny AirWeave

SteelSeries ClearCast mikrofon

Prémiové audio měniče

Kompatibilní s PC, konzolí, VR a mobilními zařízeními

Ovládání na jedné z mušlí

Share jack - výstup pro připojení a poslech další osobou

 

SteelSeries Engine software

 

Arctis 3

Arctis 5

Arctis 7

Unikátní vlastnosti

Analogový

USB s podsvícením / Analog

Bezdrátový / USB / Analog

SteelSeries 7.1 Surround Sound

DTS Headphone: X 7.1 Surround Sound

DTS Headphone: X 7.1 Surround Sound

Čelenka uvnitř

Čelenka uvnitř

Čelenka uvnitř i vně

 

USB ChatMix kontrola

ChatMix na náušnících

 

Podsvícení Prism RGB

Přenos s nulovou latencí

 

 

Životnost baterie 15 hodin

 

 

12m bezdrátový dosah

 

 

 

 

€99.99

€119.99

€179.99

 

 

Zdroj: SteelSeries

 

SteelSeries Arctis

SteelSeries Arctis

SteelSeries Arctis

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: