Sejdeme se na Piwu. - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Sejdeme se na Piwu.

6. dubna 1998, 00.00 | Ne, nebojte se nelákáme Vás k požívání alkoholických nápojů, jak by se mohlo na první pohled z titulku zdát. PIW je zkratka pro Prague Internet World 98.

Ne, nebojte se nelákáme Vás k požívání alkoholických nápojů, jak by se mohlo na první pohled z titulku zdát. PIW je zkratka pro Prague Internet World 98. O této akci jsme již informovali a také jsme informovali, že se jí zúčastníme a to nejen jako pozorovatelé, ale i jako přímí aktéři. Takže využívám této jedinečné možnosti, kterou nám Internet nabízí, a píši reportáž přímo z akce, která ještě nezačala.

Co je PIW 98 ?
PIW je zejména odborná konference. To je jedna z možných definic. Bohužel má jednu nepříjemnou slabinu. Konference je velice zajímavá, ale jen pro registrované a dostatečně movité zájemce. Ceny jsou opravdu pikantní. Nicméně i pro běžné smrtelníky je tu možnost a tou je součastně probíhající výstava. Vstupné na výstavu činní nějakých 200 Kč a pro studenty jen 150 Kč. To již dává možnost návštěvy.
Akce probíhá v prvním a druhém patře Obecního domu.

Jak to celé vypadá ?
Hala Uvědomme si, že výstava oficiálně začne až zítra, přesto jsem neodolal a pořídil pro Vás pár fotografií. Bohužel pár ve smyslu dvě, protože jsem byl členy ostrahy rychle upozorněn na zákaz fotografování ?? Nicméně buďme upřímní k fotografování toho moc nebylo. Jak už je zvykem, vše se dělá na poslední chvíli a stánky na mnoha místech ještě zely naprostou prázdnotou.

Na co se těšit ?
Připojujeme se k Inetu. Inu na výstavu. Ve stánku č. 27 najdete každý den zástupce Mobil Serveru, který jej laskavě finančně zařídil. A pak dále zástupce Technetu. To znamená v úterý lidi ze serveru Notebooky a ve středu a čtvrtek pak nás. Rozhodně se zde potkáte i se zástupci Vztlaku. To bude na našem stánku vše, ale v ostatních stáncích toho bude jistě mnohem víc, takže neváhejte a přijďte.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: