Panasonic PT-VW431D - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Panasonic PT-VW431D

12. prosince 2012, 17.42 | Společnost Panasonic Systems Communications Company Europe má ve své nabídce tento zajímavý kompaktní LCD projektor kompatibilní s technologií Digital Link, kterému lze posílat HD video, zvuk i řídící povely přes jeden kabel. Představuje nový způsob řešení projektoru, který zajišťuje snadný a jednoduchý, přitom však vysoce kvalitní digitální přenos pomocí jednoho LAN kabelu Cat 5e/6 s využitím technologie HDBaseT.

 

Projektor PT-VW431D, přestože je velmi kompaktní, poskytuje jas 4300 lumenů a rozlišení WXGA. Je navržen tak, aby poskytoval zcela nový zážitek díky dálkovému digitálnímu připojení s jednoduchým a přehledným zapojením. Uživatelé z řad vzdělávacích institucí a firem, kteří se museli potýkat s řadou velmi dlouhých kabelů natažených k projektoru, ocení efektivitu a snížené náklady na kabeláž, které přináší technologie Digital Link.

 

Panasonic PT-VW431D

 

Do projektoru PT-VW431D je vestavěna technologie Panasonic Digital Link, založená na technologii Valens HDBaseT, která umožňuje jednoduché digitální připojení prostřednictvím HDMI nebo jiného připojení pro přenos nekomprimovaného HD videa, zvuku a řídicích povelů, to vše s využitím jediného kabelu Cat 5e/6 LAN. Tyto signály lze přenášet na vzdálenost až 100 m. S využitím nového přepínače ET-YFB100 nebo jiných přepínačů s čipovou sadou HDBaseT je instalace tohoto projektoru snazší než kdykoli předtím a nejsou potřebné externí projektory.

 

Panasonic PT-VW431D - zadní stěna s konektory

 

Společnost Panasonic spolupracuje s předními výrobci řešení založených na HDBaseT, jako jsou Crestron, Extron a AMX, a zajištuje tak propojitelnost projektoru PT-VW431D s přepínači kompatibilními s Crestron DigitalMedia 8G+, systémy Extron XTP a přepínači digitálních médií AMX Enova DVX a DGX.

 

Panasonic PT-VW431D nabízí jas 4300 lumenů a vysoký kontrastní poměr 3500:1, je vybaven skládaným mikrofiltrem, který maximalizuje cyklus výměny na až 4000 hodin, čímž přispívá ke zkrácení času a snížení nákladů na údržbu. Díky technologii Panasonic Daylight View Basic projektor také zajišťuje kvalitu obrazu i v jasně osvětleném prostředí. Vestavěný senzor projektoru detekuje a měří množství okolního světla a funkce Daylight View přizpůsobuje obraz světelným podmínkám.

 

Panasonic brašna na projektor PT-VW431D

 

Projektor PT-VW431D nabízí flexibilitu instalace pro přenosné a stropní aplikace. Objektiv s manuálním 1,6× zoomem umožňuje projekci ze vzdáleností 2,5 m až 4,1 m. Je také vybaven funkcí svislého posuvu objektivu, která umožňuje vertikálně posunout obraz až o 48 % bez narušení jeho kvality.

 

Panasonic PT-VW431D – základní údaje přehledně:

Jas: 4300 lm

Rozlišení:1280 × 800 obrazových bodů

Kontrastní poměr: 3500:1

Světelný zdroj: 1× 280 W UHM

Objektiv: manuální 1,6× zoom

Digital Link (založený na technologii HDBaseT)

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Digitální fotografie  

 » Rubriky  » Digitální video  

 » Rubriky  » Hardware  

 » Aktuality  

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: