Odešel navždy ... - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Odešel navždy ...

14. ledna 1998, 00.00 | Tragická zpráva zveřejněná na Mobil serveru nás všechny zarmoutila a proto dovolte, abych vyjádřili naši upřímnou soustrast několika větami.

Tragická zpráva zveřejněná na Mobil serveru nás všechny zarmoutila a proto dovolte, abych vyjádřili naši upřímnou soustrast několika větami. Přestože šlo o přítele z říše zvířat, náši vzpomínku si jistě zaslouží.
Opustil nás, společně se svými dvěma sourozenci, po tragické nehodě neblahého dne 14. 1. 1998, který zůstane navždy zapsán v dějinách Mobil serveru i sesterského DigitServeru černým písmem. Těžko lze uvěřit, že jediné, co nám po něm zůstalo, je jeho věrná podobizna s neodmyslitelným šibalským pohledem jiskrného oka na letáčcích a tričkách.
Od chvíle, kdy ho Patrik Zandl přinesl mezi nás, byl oblíben. Pouhé vyslovení jeho druhového jména vyvolávalo úsměv i na rtech trpce stažených. Obětavě nám pomáhal v práci, pro niž si vždy našel čas. A byl tak skromný; nyní, když po jeho odchodu hledíme na jeho pozůstalost, nechce se ani věřit, s jakým málem vystačil - jednoduchý pelíšek, trocha zeleného, sem tam kus tvrdého chleba nebo mrkvička.
Jak kruté jsou cesty osudu! Jediný přesný skok nelítostného nepřítele, poslední zapraskání drobných kostiček, a již se duše nevinná vznášela k Pánu.

Budeš nám chybět, příteli pískomile!


Jménem DigitServeru

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: