Nový firmware pro PocketBook Touch - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Nový firmware pro PocketBook Touch

16. prosince 2012, 16.25 | Společnost PocketBook Int´l S.A. připravila pro stávající i budoucí uživatele svého nejoblíbenějšího modelu čtečky elektronických knih, PocketBook Touch, nový firmware, možnost zapojení do nové sociální služby pro milovníky knížek ReadRate, aktualizované menu i funkce a další novinky. Firmware čtenářům umožňuje sdílet své názory, oblíbené knižní tituly a citáty.

 

Nově vydaná verze firmwaru má číslo 4.0 a uživatelé si ji mohou již nyní stáhnout přes Wi-Fi nebo pomocí propojení čtečky s počítačem. Firmware do čtečky podporuje novou službou ReadRate. Ta se zaměřuje na obohacení zážitku ze čtení, když umožňuje snadné propojení s několika sociálními sítěmi, jako Facebook, Twitter, Vkontakte nebo Odnoklassniki. 

 

Nový firmware pro PocketBook Touch

 

Jak společnost PocketBook uvádí, nový firmware promění čtení ve společenský zážitek – přímo ze čtečky mohou uživatelé poznávat novou dimenzi světa elektronického čtení. Otevírá nový obzor, v němž můžete přímo ze zařízení PocketBook Touch sdílet své myšlenky, oblíbené knižní tituly a citáty s přáteli a známými.

 

Nový firmware prohlubuje čtenářské zážitky díky novému a optimalizovanému rozhraní a výrazně vylepšeným funkcím „nabídka čtení“ a „obsah“. Všechny běžné nástroje jsou nyní na dosah jedním dotykem. Stiskem a podržením textu při čtení lze označit text, psát si poznámky, vyhledávat na Googlu a ve Wikipedii a také sdílet text pomocí služby ReadRate v sociálních sítích.

 

Nový firmware pro PocketBook Touch

 

Přepracovány byly funkce TTS (převod textu na řeč), Kalendář, Slovník a Prohlížeč a Novinky PocketBook získaly nový stylový a moderní vzhled. V novém firmwaru přibyly na seznam aplikací také Šachy a Knihkupectví. Zeď s událostmi zobrazená na hlavní obrazovce zařízení nyní nabízí aktualizovaný pohled, v němž lze zobrazené události filtrovat podle přání.

 

Aktualizovaná nabídka, vylepšené funkce a nová služba ReadRate nabízejí uživatelům příležitost objevovat prostřednictvím svých čteček nové zkušenosti a využít jejich možnosti ke sdílení vášně pro čtení s celým světem. Nový firmware je k dispozici jako bezplatný doplněk zavedeného, oceňovaného a velmi oblíbeného modelu PocketBook Touch, který již prokázal, že je pro všechny milovníky knih pohodlným, spolehlivým a věrným společníkem.

 

Nový firmware pro PocketBook Touch

 

Více informací o funkcích nového firmwaru najdete na stránce podpory zařízení PocketBook Touch na webu PocketBook-Int.com.

 

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: