Novinky NVIDIA Quadro pro profigrafiku - Grafika.cz - vše o počítačové grafice

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zprávy

Novinky NVIDIA Quadro pro profigrafiku

7. března 2013, 19.34 | NVIDIA připravila novou řadu profesionálních grafických karet Quadro, založených na architektuře Kepler a určených profesionálům v oblastech content creation, designu, inženýringu, zdravotnictví, architektury i zábavního průmyslu. Novou řadu produktů, založených na nejrychlejší a energeticky nejefektivnější architektuře dneška, NVIDIA Kepler, představuje:

• NVIDIA Quadro K4000 – High-endová karta se skvělým výkonem do náročných grafických aplikací. Má 3 GB vlastní paměti, podporuje připojení více monitorů a stereo v rámci konfigurace s jedním slotem.

• NVIDIA Quadro K2000 – Karta střední třídy nabízející výborný výkon pro celou řadu profesionálních aplikací. Přichází se 2 GB vlastní paměti, aby dokázala pracovat s velkými modely a podporou připojení více monitorů kvůli lepší produktivitě na větší pracovní ploše.

• NVIDIA Quadro K2000D – Varianta Quadra K2000 s nativní podporou dvou dual-link DVI konektorů, a tudíž připojitelná k displejům s velmi vysokým rozlišením, jaké se používají například ve zdravotnictví.

• NVIDIA Quadro K600 – Základní karta s výborným výkonem a certifikacemi pro ty nejrozšířenější profesionální programy. Disponuje 1 GB vlastní paměti a vyrábí se v low-profile designu kvůli co možná největší flexibilitě použití.

 

Novinky NVIDIA Quadro pro profesionální grafiku

 

Nové karty doplňují stávající Quadro rodinu, čítající Quadro K5000, Quadro K5000 pro Mac a kompletní řadu mobilních pracovních stanic Quadro a přináší nesrovnatelné možnosti v rámci profesionálních aplikací, rozšířenou pracovní plochu a opět dokazují kompatibilitu a spolehlivost značky Quadro. Speciální vlastnosti obsahují:

• Nová generace streaming multiprocessor engine (SMX), přinášející až o 50 % vyšší výkon při vizualizaci a dvojnásobný hrubý výpočetní výkon ve srovnání s předchozí generací.

• Více a rychlejší vlastní GPU paměti, proto aby designeři a animátoři mohli pracovat s většími modely a bohatšími scénami a přesto během své práce nepřišli o plynulou interaktivitu, na kterou jsou zvyklí.

• Exkluzivní NVIDIA FXAA (fast approximate anti-aliasing) a NVIDIA TXAA (temporal anti-aliasing) technologie, zajišťující obraz a realitu kvality obrazu filmového.

• Podpora až čtyř displejů z jedné karty, umožňující rozšíření pracovní plochy a tím lepší produktivitu práce a zásadně usnadňuje použití displejových stěn.

• NVIEW Desktop Management Software znamená zvýšení osobní produktivity práce jak při zvětšení pracovní plochy na více monitorů, tak intuitivním “window managementem”, virtuálním desktopem nebo správou aplikací.

Tématické zařazení:

 » Rubriky  » Hardware  

 » Rubriky  » Zprávy  

 » Aktuality  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: